Prestigla BMW i Mercedes

Evo koja je marka automobila lani bila ‘najguglanija’

Objavljeno: 16.01.2022. zagorjeinternational

Po Google pretraživanju, u prošloj godini na listi top deset najtraženijih marki automobila, na prvom mjestu bila je Toyota, piše Autoportal.

Na toj su se listi našli i BMW, Mercedes-Benz, Audi, Kia, Hyundai, Tesla, Renault, Ford i Honda. Toyota je bila najtraženija i 2020. godine te 2018. godine, dok je 2019. godine najtraženiji bio BMW. Lani je bila najtraženiji brend u 47 zemalja, BMW u 29, a Mercedes-Benz u 23. Ova tri brenda su u vrhu u posljednje četiri godine.

Rast zanimanja za električna vozila pokazuje zanimanje za Teslu, koji je u 2021. godini bio najtraženija internetska marka u Hong Kongu, Izraelu, Makau, Singapuru i Kini. S druge strane, Ford, Volvo, Nissan i Peugeot gube internetsku potporu jer rang svake marke pao je za najmanje tri mjesta. Volkswagen, Mitsubishi i Alfa Romeo ispali su iz utrke i nisu došli na popis najtraženijih marki vozila ni jednoj zemlji 2021. godine.

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter