U sklopu EU projekta, u Zabok je stiglo dvoje volontera iz Turske

Prijavite se na besplatan tečaj turskog jezika koji organizira Mreža udruga Zagor

Objavljeno: 15.01.2022. zagorjeinternational

Mreža udruga Zagor provodi projekt “Dva volontera za lokalnu zajednicu 3.0“, u okviru Europskih snaga solidarnosti. U sklopu projekta, u Zabok je krajem prosinca 2021. stiglo dvoje volontera, Erkin i Evin iz Turske. Erkin i Evin obavljat će svoju volontersku službu u Zagoru 10 mjeseci, a moguće ih je osobno upoznati u Centru za mlade KZŽ te pratiti njihove objave i priče na društvenim mrežama Zagora (www.zagor.info, https://www.facebook.com/zagor.info, mreza.zagor).

Erkin je uključen na volontersku poziciju pod nazivom “Budi kreativan i potakni kreativnost“, u okviru kojeg će izrađivati kreativni sadržaj za društvene mreže, provoditi aktivnosti kao što su tečaj turskog jezika, interkulturalna događanja i mnogo drugih aktivnosti. Navedeni tečaj turskog jezika Erkin će voditi utorkom i četvrtkom od 1. veljače do 29. ožujka. Tečaj je besplatan te je namijenjen osobama od 18 do 35 godina, a svi zainteresirani mogu se prijaviti putem linka do 21. siječnja.  

Evin pak sudjeluje na volonterskoj poziciji “Solidarnost kroz digitalni pogled“, unutar koje će provoditi aktivnosti vezane uz snimanje, fotografiranje, izradu video uradaka i raznih plakata i letaka te će pružiti pomoć oko kreiranja sadržaja za društvene mreže.

Projekt je financiran u okviru programa Europske snage solidarnosti, Volontiranje – pojedinačne volonterske službe. Partner na projektu je GönüllüHizmetler Derneği iz Turske.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba