Više od dva tjedna traje potraga za Matejem Perišem (27), a u RH je u proteklih mjesec dana nestalo još 20-ak osoba, među ostalim, i u Zagorju

GDJE SU? Troje maloljetnika koji su 23.12. pobjegli iz Centra Zajezda, još se uvijek vode kao nestali

Objavljeno: 15.01.2022. zagorjeinternational

Cijela Hrvatska već zna priču o nestalom Splićaninu Mateju Perišu, 27-godišnjaku koji je s prijateljima otputovao u Beograd na doček nove godine i kojemu se gubi svaki trag. Već više od dva tjedna traje potraga srpske policije za njim, naknadno se priključila i hrvatska policija, a novosti iz potrage svakodnevno preplavljuju medije.

Međutim, policija traga za još 20-ak osoba koje su nestale u posljednjih mjesec dana, a koje su upisane u evidenciji na stranici Nestali.gov.hr.

Među njima je i troje mladih koji su nestali iz Centra za odgoj i obrazovanje Zajezda, na području općine Budinščina, još 23. prosinca.

To su Ilija Čabraja (2007. godište), koji je srednje je tjelesne građe, visok 165 centimetara, crne valovite kose, a u trenutku nestanka na sebi je imao crnu dužu jaknu, crnu trenirku i smeđe čizme, kao i Stela Delić (2004. godište), koja je visoka 165 centimetara, ima ravnu crnu kosu i srednje je građe, a na sebi je imala crnu jaknu, sivu trenirku i crno-bijele tenisice. Iz Zajezde je nestala i Zagorka Lucija Filko (2004. godište), visoka 165 centimetara, ravne kestenjaste kose i smeđih očiju te srednje tjelesne građe. Na sebi je u trenutku nestanka imala crnu kožnu jaknu, crne tajice i bijele tenisice.

U slučaju da posjedujete informacije o nekoj od ovih osoba, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected] 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba