NEVJEROJATNO: Ovo je dokaz da mačke zaista imaju devet života

Mačak se pola sata prao u perilici rublja – preživio je

Objavljeno: 14.01.2022. zagorjeinternational

U ukrajinskom gradu Dnipro, dogodio se nevjerojatan slučaj koji je, na sreću, završio dobro.

Naime, kako piše Jutarnji list, mačak Brosha, koji voli spavati u bubnju perilice za rublje, ušao je u bubanj, a njegova vlasnica, ne znajući da je on tamo, uključila je perilicu, ni ne sluteći da je njezin ljubimac u njoj.

Toga dana u perilici je bio i zaprljani ležaj za pse, koji je vjerojatno Broshu i privukao da uđe u bubanj. Vlasnica je shvatila da se nešto događa tek nakon 30 minuta, kad je čula vrištanje iz perilice. Cijeli slučaj s medijima je podijelila lokalna veterinarska klinika.

– Zamislite šok i užas kada shvatite da se mačka prala zajedno s ležajem toliko dugo u perilici. Začudo, kada su vlasnici otvorili perilicu, mačka je istrčala i pokušala se sakriti. Uhvatili su ga, osušili i odmah odveli veterinaru – kazali su veterinari.

Pregledom je utvrđeno da Brosha ima nisku temperaturu i šumove na plućima, a oči mu se nisu otvarale zbog praha deterdženta koji se osjetio i iz njegovih usta. Veterinari su mu propisali terapiju, a nakon što su pretrage krvi pokazale da je sve dobro, pustili su ga kući. Brosha sada skače po kući i ima dobar apetit. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter