U donjostubičkoj sportskoj dvorani

Počinje malonogometni Zimski kup registriranih klubova Krapinsko – zagorske županije

Objavljeno: 13.01.2022. zagorjeinternational

Ovog i idućeg vikenda u sportskoj dvorani u Donjoj Stubici igrat će se Zimski kup u malom nogometu za sve registrirane klubove Krapinsko – zagorske županije, javlja Radio Stubica.

U kategoriji veterana prijavile su se 23 ekipe, s time da će krapinski Zagorec, zabočka Mladost i Stubica imati po dvije natjecateljske ekipe. U ovoj kategoriji kup će biti organiziran tako da će sve ekipe biti raspoređene u osam skupina, od kojih će u njih sedam biti po tri ekipe, a u jednoj dvije.

U seniorskoj konkurenciji prijavilo se 27 ekipa, a ovdje po dvije ekipe imaju Stubica, zabočka Mladost i Rudar iz Dubrave Zabočke. Razigravanje je također planirano kroz osam skupina, od kojih će tri skupine imati po četiri ekipe, a pet skupina po tri.

U završnicu i kod veterana i kod seniora ići će po dvije prvoplasirane ekipe iz svake skupine.

Prvog vikenda odigrat će se razigravanje po skupinama, a natjecanje počinje u petak u 17.30 sati utakmicama seniora. U subotu i nedjelju utakmice počinju u 9 sati, a cijeli raspored dostupan je na Facebook stranici Nogometnog saveza KZŽ.

Organizator kupa je NK Stubica, a pokrovitelj je Nogometni savez KZŽ. (ZI)

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝
Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

KAMO NAKON SREDNJE? Fakultet organizacije i informatike ima novi modernizirani preddiplomski trogodišnji stručni studij poslovne informatike u vašoj neposrednoj blizini!

Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

Objavljeno: 06.07.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter