VALOVITI PAPIR DUNAPACK ZAPOŠLJAVA: Postanite dio uspješnog tima jednog od najvećih proizvođača papirne ambalaže u Europi

Traži se radnik u proizvodnji, strojar-pripravnik i voditelj elektro radione

Objavljeno: 12.01.2022. zagorjeinternational

Valoviti papir Dunapack d.o.o. sastavni je dio Prinzhorn Grupe, koja zapošljava gotovo deset tisuća ljudi u 16 zemalja, a nalazi se među tržišnim liderima u reciklažnoj, papirnoj i ambalažnoj industriji. Zbog proširenja proizvodnih kapaciteta te opsega poslovanja, ovo uspješno poduzeće sa sjedištem u Zaboku traži odgovorne, otvorene i proaktivne osobe koje će se pridružiti postojećem uspješnom timu na pozicijama radnik u proizvodnji (m/ž), strojar-pripravnik (m/ž) i voditelj elektro radione (m/ž).

Opisi poslova

Radnik u proizvodnji upravlja ulagačkim dijelom stroja, provodi kontinuiranu kontrolu kvalitete ploča na ulagačkom dijelu stroja te kontrolu kvalitete finalnog proizvoda na izlagačkom dijelu stroja, bavi se paletiziranjem i identificiranjem proizvoda paletnim karticama, pružanjem pomoći prilikom podešavanja stroja, pripreme alata i tiskovnih formi, a tu su i ostali zadaci prema nalogu neposrednog rukovoditelja.

Uvjeti su srednja stručna sprema, prednost tehnički smjer, usmjerenost na timski rad te osnovna računalna pismenost.

Strojar-pripravnik upravlja najsuvremenijim strojevima Bobst Masterfold i/ili Bahmuller Turbox, za formiranje i lijepljenje kartonske ambalaže, a sve prema proizvodnim planovima u zadanom roku i kvaliteti.

Posao uključuje nadzor i provođenje sigurnosnih pravila uz kontrolu upotrebe zaštitnih sredstava i organizaciju rada radnika na liniji.

Uvjeti su srednja stručna sprema, tehničkog usmjerenja, osnovne vještine rada na računalu, izražene komunikacijske i vještine donošenja odluka.

Voditelj elektro radione priprema planove preventivnog i korektivnog održavanja, planira, organizira i nadzire provedbu aktivnosti preventivnog održavanja strojeva, uređaja i infrastrukture, sukladno dokumentaciji proizvođača, te organizira rad i prati kvalitetu i efikasnost rada radnika kojima je nadređen.

Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema elektro usmjerenja, izražene organizacijske, komunikacijske i analitičke vještine, kao i vještine donošenja odluka, uz aktivno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu i razvijene vještine rada na računalu.

Od kandidata na svim pozicijama očekuje se spremnost na učenje i kontinuirano usavršavanje.

Poduzeće za sva radna mjesta osigurava stručnu obuku te kontinuirani program stručnog usavršavanja.

Početna plaća na radnom mjestu radnika u proizvodnji kreće se od 5300 kuna neto, za strojara- pripravnika od 6200 kuna neto, dok za voditelja elektro radione prema dogovoru ovisno o prethodnom radnom iskustvu i stručnim kompetencijama. Uz osnovnu plaću, isplaćuje se i dodatak na noćni i prekovremeni rad, naknada za prijevoz, uskrsnica, božićnica, regres i 13. plaća, uz ostale neoporezive isplate tijekom godine. Svim zaposlenicima osiguran je i topli obrok bez naknade.

Ukoliko ste zainteresirani za neko od navedenih radnih mjesta, pošaljite svoju zamolbu sa životopisom, na adresu: Valoviti papir Dunapack d.o.o., Trebež 2, Zabok ili na e-mail: [email protected].

Više o poduzeću na internetskoj stranici.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba