Imate iskustvo rada u ugostiteljstvu ili biste se time željeli baviti, krase vas timski duh i izražene komunikacijske vještine? Prijavite se!

Pub & Restoran Kramberger zapošljava pomoćnog radnika u kuhinji, kuhara i konobara

Objavljeno: 12.01.2022. zagorjeinternational

Pub & Restoran Kramberger je u potrazi za novom, iskusnom radnom snagom. Traže zaposlenike s iskustvom rada u ugostiteljstvu kojima restorani i kafići nisu nepoznanica, a zapošljavaju pomoćnog radnika u kuhinji, kuhara i konobara. 

– Poput drugih ozbiljnih i kvalitetnih poslodavaca otvorenih prema svima, spremni smo i na razgovor s onima s manje iskustva na navedenim područjima, a koji su voljni učiti, razvijati svoje vještine te napredovati kroz rad u našem stručnom i srdačnom timu. Također, godine nisu presudne, a ono što je doista važno i što će se cijeniti, jest znanje, profesionalno i životno iskustvo, timski i vedar duh, ali i izražene komunikacijske vještine, poznavanje pokojeg stranog jezika, engleski ili njemački, te iznad svega, volja za radom i učenjem – kažu iz Krambergera.

Ako želite postati dio njihovog tima, javite se na e-mail adresu [email protected] ili na broj 095/3563-931. Kramberger tim željno iščekuje sve prijave i čeka vas na ovom kultnom mjestu za zabavu i društveni život, u samom centru Krapine, poručuju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba