Imali su i najboljeg izvođača kaznenih udaraca te dvojicu igrača među šestoricom najboljih igrača turnira

Ekipa Fidus – Pavić iz Krapine pobijedila na Ivanec kupu

Objavljeno: 12.01.2022. zagorjeinternational

Prošle je nedjelje održan posljednji dio “Ivanec kupa 2022.“, koji je bio rezerviran za igrače rođene 2012. godine.

Najbolja momčad turnira bila je ekipa Fidus – Pavić iz Krapine, drugoplasirana je Škola nogometa Međimurje, dok je treće mjesto osvojio NK Slaven Belupo. Ekipa Fidus – Pavić u svojim je redovima također imala i najboljeg izvođača kaznenih udaraca, Vilima Posilovića, dok je najboljeg golmana imala ekipa ŠN Međimurje, Lukasa Dokleju. Isto tako, ekipa Fidus – Pavić imala je i dvojicu predstavnika među šestoricom najboljih igrača turnira. To su Vilim Posilović i Mihael Pilko, a od ostalih, u najboljih šest su ušli i Manuel Balent, Luka Škudar, Rafael Furdi i Tin Habuš (ŠN Međimurje).

Nagrade je posljednjeg dana turnira najboljim pojedincima podijelila aktualna izbornica ženske U– 17 reprezentacije Stela Gotal, dok je nagrade najboljim ekipama uručio dogradonačelnik Ivanca Marko Friščić.

Inače, na turniru je tijekom nepuna tri dana nastupilo 600-tinjak mladih nogometaša iz čak pet županija, a u organizaciji turnira pomogli su GNK Dinamo Zagreb, Grad Ivanec te mnogi ivanečki poduzetnici, ali i oni iz susjednih gradova i županija, a svojim su volontiranjem pomogli i roditelji igrača. (vh)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba