Ženska inicijativa HNS-a podružnice Bedekovčina organizirala humanitarni koncert za obitelj Pavlek

“Prikupljenim novcem ugradit ćemo centralno grijanje, kako bi četiri djevojčice imale toplu sobu za igru i učenje“

Objavljeno: 11.01.2022. zagorjeinternational

Ženska inicijativa Hrvatske narodne stranke podružnice Bedekovčina organizirala je prošle subote humanitarni koncert pod nazivom “Snaga i ljubav žive u malim ljudima – podijelimo (poklonimo) radost i nakon Božića”.

Cilj humanitarnog koncerta bio je  prikupiti  novčana sredstva  za obitelj Pavlek,  koju je zadesila velika životna tragedija, a žive u teškim materijalnim uvjetima.

– Prikupljeno je ukupno 9670 kuna kojima će se financirati ugradnja centralnog grijanja u obiteljsku kuću obitelji Pavlek, kako bi četiri djevojčice imale toplu sobu za igru i učenje. Hvala svima koji su sudjelovali u organizaciji ovog za nas izuzetno važnog događaja. Hvala svim izvođačima i posjetiteljima, svim donatorima, kao i svima koji su na bilo koji način dali svoj doprinos kako bismo i u ovim teškim vremenima pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija  – rekla je predsjednica Ženske inicijative HNS-a Bedekovčina Martina Tretinjak Šaronja.

Potporu organizaciji ovog humanitarnog koncerta dalo je i županijsko vodstvo HNS-a Krapinsko – zagorske županije, na čelu s predsjednikom Robertom Šplajtom.

– Solidarno i društveno odgovorno ponašanje od velike je važnosti u ovim izazovnim vremenima u kojima živimo. Zagorski HNS je uvijek podržavao i uključivao se u humanitarne akcije, pa tako i ovog puta. Oko nas žive ljudi kojima je potrebna pomoć i podrška, stoga je naša zadaća da to i činimo. HNS Krapinsko – zagorske županije će i dalje podupirati ovakve projekte i nastojati dati doprinos u svim humanitarnim akcijama, s ciljem pomoći onim kojima je pomoć najpotrebnija – naglasio je Robert Šplajt. (vc)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba