OVO SU ZAISTA PREDIVNE VIJESTI: Zlatarska obitelj Bolšec dobit će novi dom!

Javila se Požgaj grupa, koja će im donirati cijelu novu drvenu kuću, a prikupljenim sredstvima uredit će se unutrašnjost

Objavljeno: 11.01.2022. zagorjeinternational

Humanitarnom akcijom “Velikim srcem za topli dom“ prikupljala su se financijska sredstva za izgradnju nove kuće za zlatarsku obitelj Bolšec, a danas je na svom Facebook profilu gradonačelnica Jasenka Auguštan – Pentek objavila sretnu vijest – obitelj će useliti u svoj novi dom.

– Imamo kuću za obitelj Bolšec, zahvaljujući Požgaj grupi i izvršnom direktoru Nikoli Požgaju. Veliko hvala. Stigao je mail na Grad Zlatar kojim Požgaj grupa donira cijelu drvenu kuću za obitelj Bolšec prema našim izrađenim projektima. Cijena kuće i te donacije je približno 400.000 kuna plus PDV. Od ostalih pristiglih donacija, uredit će se instalacije, crijep, uređenje, itd. Ukoliko ostane sredstva od još pristiglih donacija, svakako će se proslijediti kome će biti potrebno – napisala je Auguštan – Pentek.

Gradonačelnica je uputila i zahvalu svima koji su na bilo koji način pomogli u ovoj hvalevrijednoj humanitarnoj akciji.

– Hvala medijima koji prate ovu priču. Hvala svim dobrim ljudima iz cijele Republike Hrvatske, a i šire, čije donacije i dalje pristižu. Hvala i ostalim tvrtkama koje su se javile za pomoć. Svi vi ste pokazali da zajednički možemo i da imate veliko srce – istaknula je gradonačelnica. (vc)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba