TIJESNA BORBA NA VRHU - GLASAJTE DO SUTRA U PONOĆ: Varaždin i Osijek trenutno su vodeći za titulu najljepšeg adventa u RH

BRZO, DAJTE VARAŽDINU SVOJ “LAJK“ – ZASLUŽILI SU: Neka ova prestižna titula stigne na sjever Hrvatske

Objavljeno: 11.01.2022. zagorjeinternational

U tijeku su izbori za najljepše advente diljem Hrvatske u organizaciji portala Gradonačelnik.hr., a od 33 grada i četiri općine koje su se prijavile na ovaj izbor, sjever Hrvatske predstavljali su općina Mače te gradovi Zlatar i Varaždin.

No, prema dosadašnjem broju lajkova na službenoj Facebook stranici, među prvih 10 najljepših adventa sa sjevera Hrvatske, ušao je samo varaždinski advent, po mnogima i jedan od najljepših ove godine.

Dva super favorita koja se izmjenjuju na vodećoj poziciji su Advent u Osijeku i Advent u Varaždinu, no pomaci se događaju i na ostatku top 10 liste pa je sad već svaki glas bitan i može napraviti razliku.

Da titula najljepšeg adventa doista i ode na sjever Hrvatske, potrebno je zajedništvo svih žitelja sjevernih županija. Sve što trebate učiniti, jest kliknuti “sviđa mi se“ ispod fotografija varaždinskog adventa na Facebook stranici Gradonačelnik.hr.

Pripazite, lajkovi koji će se uzimati u obzir, su samo oni koje ostavite ispod glavne objave na službenoj Facebook stranici, dok lajkovi koje dajete na podijeljenim objavama ne vrijede.

Snagu i zajedništvo sjevera Hrvatske imate priliku pokazati do 12. siječnja točno u ponoć, kada će se prestati brojati glasovi, a pobjednici u kategorijama gradova i općina bit će proglašeni u četvrtak, 13. siječnja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba