Mladi Oroslavčan odnedavno je član BK Zagreb

Roko Knezić pobjednik je 9. Novogodišnjeg turnira Bowling kluba Nomad

Objavljeno: 10.01.2022. zagorjeinternational

u bowlingu, u organizaciji Bowling kluba Nomad, na kojem je nastupilo ukupno 36 igrača iz Slovenije i Hrvatske.

Oroslavčan Roko Knezić je, srušivši 224 čunja, odnio prvo mjesto natjecanja, a za njim su ostali Željko Barunčić, sa srušenim 201 čunjem, Igor Habljak, sa 175 srušenih čunjeva te Ivica Andreić, sa srušenih 159 čunjeva. Na postolju su se tako našli svi članovi Bowling kluba Zagreb te Andreić iz Bowling kluba “TNT“.

Nakon četiri igre kvalifikacija, u završnicu su se plasirala 24 najbolja igrača koji su bili raspoređeni na osam staza s po tri igrača, a poslije svake igre ispao je po jedan igrač s najslabijim rezultatom. Nakon što je ostalo osam najboljih, igrala se još jedna igra, gdje su ponovno četiri igrača s najlošijim rezultatom ispala.

Inače, Knezić je u zimskom prijelaznom roku napustio BK Nomad i sada igra za BK Zagreb, a krajem ožujka trebao bi s Bowling reprezentacijom Hrvatske nastupiti na Mediteranskom prvenstvu u Ateni. (vh)

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter