U prometnoj nesreći u Žutnici ozlijeđeno petero mladih

Mladi vozač (19) pod utjecajem alkohola sletio s ceste, automobil se prevrnuo i završio na boku

Objavljeno: 10.01.2022. JJ

U nedjelju oko 3.15 sati u Žutnici kraj Krapine došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe lakše, a tri teško ozlijeđene.

Kako doznajemo iz Policijske uprave krapinsko – zagorske, do prometne nesreće došlo je kada 19-godišnji hrvatski državljanin pod utjecajem alkohola od 0,54 promila nije prilagodio brzinu kretanja osobnog vozila osobinama i stanju ceste, uslijed čega je u nepreglednom zavoju sletio van ruba kolnika, udario u zemljanu uzvisinu, nakon čega je došlo do prevrtanja vozila, klizanja po kolniku te zaustavljanja na kolniku na bočnoj strani vozila.

U prometnoj nesreći putnici u vozilu 19-godišnjaka, 31-godišnji i 21-godišnji hrvatski državljani te 19-godišnja hrvatska državljanka zadobili su teške tjelesne ozljede, dok su vozač (19) i putnica u vozilu, 19-godišnja hrvatska državljanka, zadobili lakše tjelesne ozljede. Liječnička pomoć pružena im je u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana. U vremenu od 3.25 do 5.50 sati promet na državnoj cesti DC74 bio zatvoren za sav promet te se odvijao obilaznim pravcima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba