VELIKA TUGA U NK ZAPREŠIĆU: Iznenada preminuo mladi nogometaš Filip Turk (22) - suigrači mu posvetili dirljiv status

“BOŽE, ZAŠTO SI UZEO NAŠEG FIĆU? Sretno tamo gore među zvijezdama, jednom srest ćemo se mi svi skupa opet…”

Objavljeno: 10.01.2022. zagorjeinternational

Velika tuga zavladala je ovih dana u Nogometnom klubu Zaprešić. Naime, na svojim su društvenim mrežama podijelili tužnu vijest da je njihov igrač i prijatelj Filip Turk (22) iznenada preminuo što ih je sve ostavilo u ogromnom šoku i nevjerici, piše Zagreb.info.

Posebno je to potreslo njegove suigrače, kadete čiju objavu s njihove Facebook stranice prenosimo u cijelosti.

– TUŽNA, PRETUŽNA i BOLNA VIJEST

Dragi prijatelji!

Uništila nas je tužna, pretužna vijest da nas je iznenada napustio naš, nekad Limač, danas momak…Filip Turk, naš Fićo…dečko rođen 1999. godine…zapravo još dijete, pred kojim je bio cijeli svijet, život je bio pred njime…ali bilo je nešto jače od toga.

Zašto , pa zašto Bože si uzeo k sebi našeg Fiću..?!

Znamo da ti znaš, Bože, za sve nas, koje si nam namijenio pute, a onda i za našega Fiću. Ali zašto baš sada, tako mladog Momka…?!

Bože dragi, molimo te, već ako si ga i uzeo, primi našeg prijatelja u svoje krilo, blagoslovi dušu njegovu….ublaži tugu našu jer je prevelika..!!!

Sjećamo se prvih koraka uz nogometnu loptu, sjećamo se suza kod poraza i radosti i veselja nakon pobjeda.

Sjećamo se zajedničkih krafni, sendviča i pokojeg roštilja, nakon utakmica…ma Sjećamo se naših zajedničkih druženja u Kupljenovu na igralištu…

O Bože, zašto si namijenio uzeti nam našeg Filipa…?!

Ali ako već je to tvoja odluka da dođe k tebi, Bože, onda vjerujemo u tvoju providnost, poštujemo tvoju volju jer smo uvjereni da ti je to dijete doista i potrebno!!!

I molimo te da ublažiš bol roditelja i brata, prijatelja i poznanika i svih onih koji su poznavali našega Fiću, koji ostaju s nama na ovome svijetu!!!

Dragi Roditelji, Buraz, dragi svi, najiskreniji izraz sućuti, a našem Filipu neka je laka zemljica!

Filipe sretno tamo gore negdje među zvijezdama, a jednom i srest ćemo se mi svi skupa opet – poručili su neutješni suigrači.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba