DONOSIMO NAJBOLJU OVOTJEDNU PONUDU NA ZAGORSKOM TRŽIŠTU RADA

Pronađite posao po vlastitoj mjeri na području KZŽ!

Objavljeno: 09.01.2022. zagorjeinternational

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr! Sretno!

Plinka-Puh d.o.o. traži djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) u Mokricama. Prijave se zaprimaju do 31. siječnja. Poslodavac omogućuje kontinuirano usavršavanje, mogućnost napretka unutar tvrtke i redovna primanja. Moguće je zapošljavanje i umirovljenika. Prijavite se brzo i jednostavno putem linka.

Etno Gastro j.d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž) u Krapini. Prijaviti se možete do 15. siječnja. Poslodavac traži tri radnika s dvije godine radnog iskustva za rad na puno radno vrijeme, na neodređeno. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

Terme Stubaki d.o.o. traže wellness terapeuta (m/ž). Mjesto rada su Stubičke Toplice, a rok za prijavu je 12.siječnja. Posao uključuje izvođenje masaža, pripremu aroma terapija te relaksirajućih i ljekovitih kupki. Potrebno je usvajanje znanja o kozmetičkim proizvodima u svrhu savjetovanja korisnika te prodaju istih- Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Ustanova za zdravstvenu njegu u kući Cvetko zapošljava medicinsku sestru / medicinskog tehničara. Mjesto rada je Sveti Križ Začretje. Prijave se zaprimaju do 22.siječnja.Traži se osoba sa završenom srednjom ili višom stručnom spremom koja će obavljati zdravstvenu njegu u kući. Kako se prijaviti saznajte na linku.

B. Tex d.o.o. traži šivača (m/ž) u Krapini. Prijaviti se možete do 23.siječnja. Poslodavac zapošljava 15 radnika s iskustvom na poslovima šivanja tekstilnih proizvoda. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Trgocentar zapošljava mesara (m/ž) u Zaboku. Prijaviti se možete do 16.siječnja. Poslodavac traži dvoje radnika koji će vršiti poslove izlaganja i prodajte mesa te savjetovanje kupaca. Sve informacije za prijavu potražite na portalu posao.hr.

Autocentar i usluge karpina d.o.o. traži automehaničara (m/ž). Mjesto rada je Velika Ves, a prijave traju do 27.siječnja. Traže se radnici za izvršavanje dijagnostike, popravak, održavanje i servisiranje motornih vozila. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Vodolim zapošljava građevinskog inženjera (m/ž) u Donjoj Stubici. Natječaj je otvoren do 22. siječnja. Kandidat treba imati završenu višu stručnu spremu, tri godine radnog iskustva i biti spreman na terenski rad. Dodatne informacije i podatke za prijavu potražite na portalu posao.hr.

MIOS Samobor d.o.o. traži kuhara (m/ž) / pizza majstora (m/ž) u Zaboku. Rok za prijavu je 21.siječnja. Traži se osoba sa završenom srednjom trogodišnjom školom te jednom godinom radnog iskustva za rad u pizzeriji Mondo u Zaboku. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Infitout d.o.o. zapošljava postavljača (m/ž) podova i terasa u  Krapini. Prijaviti se možete do 13.siječnja. Poslodavac nudi stimulativna primanja, rad na neodređeno i poslovnu radnu okolinu te od kandidata zahtijeva spremnost na terenski rad. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

Za još veći izbor poslova kliknite na link. Sretno u pronalaženju posla!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba