Općina Desinić poziva građane:

“Zanima nas vaše mišljenje o prijedlogu Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada“

Objavljeno: 08.01.2022. zagorjeinternational

Općina Desinić je objavila javni poziv za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u postupku donošenja prijedloga Odluke o načinu pružanja javne usluge  sakupljanja komunalnog otpada na području općine.

Svrha savjetovanja je prikupljanje informacija o interesima, stavovima i prijedlozima zainteresirane javnosti kako bi se podigla razina razumijevanja i prihvaćanja novih akata i drugih dokumenata, ali i radi uočavanja slabosti i negativnih učinaka predloženog. Predstavnicima zainteresirane javnosti, organizacijama civilnog društva, nevladinim, neprofitnim organizacijama, savjetovanje predstavlja priliku da svojim znanjem, iskustvom i stručnošću utječu na predloženi akt ili drugi dokument u ime skupina i interesa koje zastupaju.

Podsjetimo, 31. srpnja stupio je na snagu novi Zakon o gospodarenju te su jedinice lokalne samouprave u obvezi donijeti nove Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada. Savjetovanje za građane Desinića otvoreno je do 28. siječnja, a sve dodatne informacije dostupne su na općinskoj internetskoj stranici.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba