Žitelji Konjščine izabrali najljepše okićene prostore kroz blagdane

OSVOJILI VRIJEDNE NAGRADE: Zgrada u Pionirskoj, kuća Snježane Turk i balkon Ane Zatezalo proglašeni najljepšima

Objavljeno: 08.01.2022. zagorjeinternational

Općina Konjščina je izabrala najljepše okićenu zgradu, kuću i balkon. Birali su ih žitelji te općine ‘lajkajući’ pristigle fotografije okupljene u albumu objavljenom na Facebook stranici Općine.

Uvjerljivu pobjedu u kategoriji najljepše okićene zgrade odnijela je zgrada u Pionirskoj ulici br. 4. Osvojila je prigodnu nagradu od 700 kuna. Najljepše uređena kuća, odnosno okućnica je kuća Snježane Turk iz Gornje Konjščine, koja je osvojila prigodni poklon u iznosu od  500 kuna.

-Kako smo zaprimili samo jednu prijavu balkona, odlučili smo da ćemo osim balkona koji je zaista i zaslužio biti nagrađen, nagraditi i dvije kuće, odnosno okućnice s drugim i trećim mjestom te će za isto primiti nagrade koje su bile namijenjene balkonima – rekli su iz Općine.

Stoga, prvo je mjesto osvojio balkon iz Vukovarske 18, Ane Zatezalo. Drugo mjesto je osvojila Ivana Gorički iz Jertovca 174, a treće mjesto, osvojila je Blaženka Vidoša iz Turnišća.

-Sve nagrađene molimo da se jave drugi tjedan u Jedinstveni upravni odjel Općine Konjščina kako bi preuzeli svoje nagrade. Blagdansko vrijeme ostavljamo iza sebe, ali u sebi ostavljamo duh nade i vjere da ćemo sljedeće božićne blagdane dočekati još složniji, zdraviji i bez distance. Još jednom, svako dobro u 2022. godini – poručili su iz Općine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba