Završila je mininogometna liga “Gupčev kraj - Admiral bet“

“Bio – vet“ i “Roses bar“ najbolje su ovogodišnje momčadi u svojim kategorijama

Objavljeno: 07.01.2022. zagorjeinternational

Završeno je još jedno izdanje mininogometne lige “Gupčev kraj – Admiral bet“. Pobjednik lige u seniorskoj konkurenciji bila je momčad “Bio-veta“, koja je u finalu pobijedila “Građevinsku stolariju Hara“ rezultatom 1:0, a u utakmici za treće mjesto “Zabočki lavovi“ su rezultatom 2:1 pobijedili “Požgaj promet“ i zasjeli na treću poziciju ovog natjecanja, piše Radio Stubica.

U prethodno odigranom polufinalu, “Građevinska stolarija Hara“ pobijedila je “Požgaj promet“ rezultatom 4:3, a “Bio-vet“ je pobijedio “Zabočke lavove“ rezultatom 6:5. Obje su utakmice pobjednike dobile iz kaznenih udaraca.

Kod veteranskih ekipa pobijedila je momčad “Roses bara“, koja je u finalu porazila “Požgaj promet“ rezultatom 4:2, a za treće mjesto borile su se momčadi “Matan promet“ i “Zagorec“. Pobjedu je rezultatom 1:0 odnio “Matan promet“.

U polufinalu veteranske lige, “Požgaj promet“ je pobijedio “Zagorca“ (2:1), a “Roses bar“ je dobio momčad “Matan prometa“ (1:0).

Kod seniora, najboljim strijelcem proglašen je Filip Hanžić iz “Bio-veta“ s osam golova, a kod veterana, Darijo Lisak iz “Matan prometa“ sa sedam.

U ovogodišnjoj ligi “Gupčev kraj – Admiral bet“ nastupilo je 20 klubova, od čega 12 u seniorskoj i osam u veteranskoj konkurenciji. (ZI)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba