DONOSIMO NAJBOLJU OVOTJEDNU PONUDU NA ZAGORSKOM TRŽIŠTU RADA

Pronađite posao po vlastitoj mjeri na području KZŽ!

Objavljeno: 02.01.2022. zagorjeinternational

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih ponuda, nepropustite priliku i prijavite se! Sretno!

Terme Stubaki d.o.o. traže wellness terapeuta (m/ž). Mjesto rada su Stubičke Toplice, a rok za prijavu je 12.siječnja 2022. godine. Posao uključuje izvođenje masaža, pripremu aroma terapija te relaksirajućih i ljekovitih kupki. Potrebno je usvajanje znanja o kozmetičkim proizvodima u svrhu savjetovanja korisnika te prodaju istih. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Trgocentar zapošljava mesara (m/ž) u Zaboku. Prijaviti se možete do 16.siječnja 2022. godine. Poslodavac traži dvoje radnika koji će vršiti poslove izlaganja i prodajte mesa te savjetovanje kupaca. Sve informacije za prijavu potražite na portalu posao.hr.

Autocentar i usluge Karpina d.o.o. traži automehaničara (m/ž). Mjesto rada je Velika Ves, a prijave traju do 27. siječnja 2022. godine. Traže se radnici za izvršavanje dijagnostike, popravak, održavanje i servisiranje motornih vozila. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Termo instalacije Merkaš zapošljava instalatera (m/ž) u Krapini. Prijave se zaprimaju do 7. siječnja 2022. godine. Posao obuhvaća montažu i popravak insalacija grijanja i klimatizacije. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Mini mljekara – Veronika zapošljava računovođu (m/ž).Mjesto rada je Desinić. Prijave se zaprimaju do 15. siječnja 2022. godine. Posao uključuje sastavljanje obrazaca i prodaju istih, likvidatura i knjiženje ulaznih i izlaznih računa te komunikaciju i usklađivanje evidencije kupaca i dobavljača. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Centar za rehabilitaciju Varaždin zapošljava njegovatelja (m/ž). Mjesto rada je Donja Stubica. Prijave traju do 2.siječnja 2022. godina. Novozaposleni će biti zaduženi za njegu korisnika s tjelesnim i/ili intelektualnim poteškoćama. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

Plinka-Puh d.o.o. traži djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) u Mokricama. Prijave se zaprimaju do 31. siječnja 2022. godine. Poslodavac omogućuje kontinuirano usavršavanje, mogućnost napretka unutar tvrtke i redovna primanja. Moguće je zapošljavanje i umirovljenika. Prijavite se brzo i jednostavno putem linka.

Zaštita u kontrola d.o.o. zapošljava stručnog suradnika (m/ž) iz područja elektrotehnike. Mjesto rada je Bedekovčina, a prijave se zaprimaju do 10.siječnja 2022. godine. Od kandidata se zahtijeva završena minimalno viša stručna sprema uz dvije godine radnog iskustva. Posao uključuje ispitivanje električnih instalacija, evidentiranje i administriranje propisanih podataka iz zaštite na radu. Prijavite se.

B. Tex d.o.o. traži šivača (m/ž) u Krapini. Prijaviti se možete do 23.siječnja 2022. godine.  Poslodavac zapošljava 15 radnika s iskustvom na poslovima šivanja tekstilnih proizvoda. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Vodolim zapošljava samostalnog vodoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Donja Stubica, a rok za prijavu 19. siječnja 2022. godine. Traži se iskusni vodoinstalater sposoban za samostalan rad. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Više poslova potražite klikom na link i pretražite trenutno raspoložive radne pozicije za prijavu. Sretno u potrazi!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba