Zimske radionice u Muzeju seljačkih buna od 3. do 5. siječnja

Prijavite se, naučit ćete nešto novo, razvijati kreativnost, saznati više o Gupcu i zabaviti se

Objavljeno: 29.12.2021. AB

Iz Muzeja seljačkih buna pozivaju djecu i ostale zainteresirane da im se pridruže na Zimskim radionicama, koje će se održavati . Radionice će se održavati od 3. do 5. siječnja, od 11 do 13 sati.

– Sudjelovanje je besplatno, a materijal će biti osiguran. Na radionicama ćemo naučiti nešto novo, razvijati svoju kreativnost, saznati više o Gupcu, i zabaviti se. Teme radionica su “Izradi svoj kalendar”, “Zima u muzeju” te “Gubec: razbojnik ili velikan”, uz aktualnu izložbu. Broj polaznika je ograničen na 15, uz pridržavanje aktualnih epidemioloških mjera – ističu iz Muzeja te napominju da je se za sudjelovanje u programu radionica potrebno prijaviti telefonom (049/587-889, 049/587-882), mailom ([email protected]) ili u inbox njihove Facebook stranice, odnosno Instagram profila.  

– Za korištenje fotografija i audiovizualnih zapisa s edukativnih radionica, molimo roditelje da ispune privolu koju ćemo poslati e-mailom ili u inbox (Facebook ili Instagram) kod prijave. Privolu također mogu podići u Muzeju – zaključuju organizatori.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter