U četvrtak iz Centra za odgoj i obrazovanje Zajezda pobjeglo troje maloljetnika

VODE SE KAO NESTALI: Policija traga za Lucijom Filko, Stelom Delić i Ilijom Čabrajom

Objavljeno: 27.12.2021. Alen Brodar

Iz Centra za odgoj i obrazovanje Zajezda u četvrtak je pobjeglo troje maloljetnika te se otada vode nestalima, potvrdili su nam iz policije. Njihovi su podaci objavljeni i u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, a radi se o Iliji Čabraji (14), Steli Delić (17) i Luciji Filko (17).

Upravo smo o Luciji već pisali 8. srpnja ove godine, da je nestala u Svetom Križu u općini Tuhelj. Ona inače ima prijavljeno prebivalište u Rakovcu Tomaševečkom kod Klanjcam, visoka je 165 cm, ima kestenjastu ravnu kosu, smeđe oči te je srednje tjelesne građe. Ovog je puta u trenutku nestanka bila odjevena u crnu kožnu jaknu, crne tajice i bijele tenisice.

Stela Delić inače ima prijavljeno prebivalište u Sesvetama, visoka je također 165 cm, ima crnu, ravnu kosu i srednje je građe. Ona je trenutku nestanka bila odjevena u crnu jaknu, sivu trenirku i crno – bijele tenisice.

Ilija Čabraja inače živi u Grabovnici kod Čazme. Visok je oko 165 cm, ima crnu, valovitu kosu i srednje je građe, a u trenutku nestanka nosio je crnu dužu jaknu, crnu trenirku i smeđe čizme. – U slučaju da posjedujete informacije o nekoj od ovih osoba, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected] – apeliraju iz policije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba