DONOSIMO NAJBOLJU OVOTJEDNU PONUDU NA ZAGORSKOM TRŽIŠTU RADA

Pronađite posao po vlastitoj mjeri na području KZŽ!

Objavljeno: 26.12.2021. zagorjeinternational

Iskoristite svoje znanje i vještine te pronađite posao po vašoj mjeri. U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu aktualnih poslova za ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Presečki Grupa d.o.o. zapošljava pekara (m/ž). Mjesto rada je Pregrada, a rok za prijavu je 29. prosinca. Poslodavac nudi sigurna i redovna primanja, osiguran smještaj, edukaciju i razvoj vještina te naknadu za prijevoz. Prijaviti se možete brzo i jednostavno putem brze prijave.

Termo instalacije Merkaš zapošljava instalatera (m/ž) u Krapini. Prijave se zaprimaju do 7.siječnja. Posao obuhvaća montažu i popravak insalacija grijanja i klimatizacije. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Plinka-Puh d.o.o. traži djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) u Mokricama. Prijave se zaprimaju do 31.siječnja. Poslodavac omogućuje kontinuirano usavršavanje, mogućnost napretka unutar tvrtke i redovna primanja. Moguće je zapošljavanje i umirovljenika. Prijavite se brzo i jednostavno putem linka.

Centar za rehabilitaciju Varaždin zapošljava njegovatelja (m/ž). Mjesto rada je Donja Stubica. Prijave traju do 2.siječnja. Novozaposleni će biti zadužen za njegu korisnika s tjelesnim i/ili intelektualnim poteškoćama. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

ALU-FORMA d.o.o. traži tehničkog inženjera (m/ž). Mjesto rada je Krapina, a rok za prijavu je 31.prosinca. Poslodavac traži dva izvršitelja sa završenom srednjom četverogodišnjom školom, višom ili visokom stručnom spremom i tri godine radnog iskustva kako bi bio stručan za crtanje i razradu proizvoda te sposoban upravljati projektima. Sve potrebne informacije za prijavu pronađite na linku.

Atalian Global Services Croatia d.o.o. zapošljava voditelja (m/ž) restorana u Humu Na Sutli. Prijave traju do 31.prosinca. Posao obuhvaća vođenje dokumentacije vezane za restoran te izradu menija, pripremu i kontrolu pripremljenih jela. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Prvivatna osoba – osoba s invaliditetom, diplomirani pravnik traži osobnog asistenta (m/ž). Mjesto rada je Kumrovec, Razdrto Tuheljsko. U opisu posla je pomoć osobi s invaliditetom u obavljanju svakodnevnih poslova. Prijavite se putem brze prijave do 31.prosinca.

TERME I SVIJET MASAŽA j.d.o.o. traži masera (m/ž) u Stubičkim Toplicama. Prijave se zaprimaju do 30.prosinca. Posao zahtijeva izvođenje raznih vrsta masaža, pripremu aroma terapije te relaksirajućih i ljekovitih kupki. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Mini mljekara – Veronika zapošljava računovođu (m/ž).Mjesto rada je Desinić. Prijave se zaprimaju do 15.siječnja. Posao uključuje sastavljanje obrazaca i prodaju istih, likvidatura i knjiženje ulaznih i izčaznih računa te komunikaciju i usklađivanje evidencije kupaca i dobavljača. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Atalian Global Services Croatia d.o.o. zapošljava voditelja (m/ž) restorana u Humu Na Sutli. Prijave traju do 31.prosinca. Posao obuhvaća vođenje dokumentacije vezane za restoran te izradu menija, pripremu i kontrolu pripremljenih jela. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr. Sretno u potražnji!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba