Uspon mladih zagorskih poduzetnika na europskom tržištu obrade metala

Uz ugodnu radnu atmosferu, tvrtka svojim zaposlenicima osigurava pogodnosti poput božićnica, darova za djecu, sufinanciranja vrtića i školskog pribora

Objavljeno: 25.12.2021. zagorjeinternational

Tvrtka “Navis CNC Solutions d.o.o.“ odličan je primjer tvrtke pokrenute na dobrim idejama, jasnim ciljevima i višegodišnjem iskustvu u radu kojeg imaju njeni začetnici Ivan Švigir iz Tuhlja i Ivan Bajcer iz Krapine. Sjedište je u Svetom Križu Začretju, gdje tvrtka trenutno posluje u unajmljenom prostoru veličine 360 kvadratnih metara, no kroz iduće dvije godine u planu je proširenje i gradnja vlastitog proizvodnog pogona. U tu svrhu, planira se i prijavljivanje na projekte sufinancirane od strane Europske unije, što samo dodatno pokazuje motiviranost i spremnost tima tvrtke “Navis CNC Solutions“ na daljnji rast i razvoj.

Kvalitetan rad

Posao je pokrenut u srpnju 2017. godine, a osnovna djelatnost je strojna obrada metala, u što se ubraja CNC tokarenje i glodanje. Uz to, tvrtka u suradnji s partnerima radi još i brušenje te površinsku zaštitu metala, a u svojim pogonima trenutno broji 16 zadovoljnih radnika. O stupnju razvijenosti poslovanja i visokoj razini usluge, govori i podatak da je 98 posto proizvodnje izvoz i to ponajprije u države poput Austrije i Njemačke.

Brojni certifikati

O stručnosti i kvaliteti rada tvrtke, svjedoči i činjenica da je već drugu godinu zaredom certificirana od strane “ISO-a“, Međunarodne organizacije za standardizaciju, i ima certifikat “ISO 9001/2015“, koji jamči visoku kvalitetu izlaznih proizvoda. Također, tvrtka je certificirana i preko “TÜV-a“ za stručni prijenos oznaka materijala, a bonitetna kuća “Company Wall Business“ dala je ocjenu AA+, kojom je potvrđeno pozitivno i stabilno poslovanje. Upravo se ovdje kriju dokazi koji prave razliku između tvrtke “Navis CNC Solutions d.o.o.“ od ostalih konkurentskih tvrtki i to potvrđuje kvalitetu ove male, ali ozbiljne firme u usponu.

Rast proizvodnje

S obzirom na buduće planove o proširivanju svojih kapaciteta, “Navis CNC Solutions“ je trenutno u potrazi za novom, iskusnom radnom snagom, a posebno se traže tokari i glodači za rad na CNC strojevima koji će biti primljeni u stalni radni odnos. Kako je tvrtka prvenstveno orijentirana na pojedinačnu proizvodnju, a nešto malo i na serijsku, u budućim djelatnicima traže osobe koje će samostalno znati proizvesti traženi proizvod vrhunske kvalitete. Osim ugodnog radnog okruženja i prijateljskog kolektiva, tvrtka zainteresiranim budućim djelatnicima nudi brojne pogodnosti. Od ove su godine uveli sufinanciranje dječjeg vrtića svim svojim zaposlenicima, neovisno o tome koliko mališana imaju. Također, tvrtka je preuzela i plaćanje školskih knjiga i ostalih školskih potrepština za svu djecu svojih zaposlenika, a radnicima daje i 600 kuna po djetetu, kao dar za djecu. Također, tvrtka  svojim zaposlenicima za novorođenu djecu isplaćuje novčanu potporu.  Uz to, zaposlenici primaju i božićnice, a od iduće godine u planu su i uskrsnice te isplata regresa.

Plaće su nešto iznad prosjeka ove branše, a za detaljnije informacije o iznosu, iz tvrtke “Navis CNC Solutions“ pozivaju sve zainteresirane da im se s povjerenjem obrate. Stalni radni odnos zasniva se nakon probnog roka u trajanju od tri mjeseca, a što se tiče rada, radi se u dvije smjene, svakim radnim danom, uz rad subotom samo po potrebi. Noćnih smjena nema.

Navis CNC Solutions svim stanovnicima KZŽ želi Sretan Božić te uspješnu i zdravu novu 2022. godinu! (ZI)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba