Loš vikend za KK Krapina

Seniori u gostima poraženi od ogulinske ekipe, a od juniora na domaćem terenu bolja bila ekipa Pešće

Objavljeno: 14.12.2021. Valentina Cigula

Seniori Košarkaškog kluba Krapina u posljednjoj utakmici nisu, zbog bolesti petorice igrača, dobili odgodu odigravanja te su znatno oslabljeni otišli u goste drugoj ekipi lige u Ogulin.

Dosta dobrom i pokretljivom obranom, u prvom poluvremenu ostali su na zaostatku od minus devet, no u drugom dijelu domaćini su pojačali ritam koji energetski potrošeni Krapinčani nisu mogli pratiti pa je i šut izostao.

 Igrom su se ovog puta izdvojili Martin Mlinarić, Karlo Borovčak, braća H. i B. Ranogajec, Danijel Strehovec i Nikola Poslončec.

-Prvi dio sezone je gotov i iako je bilo puno otkaza uslijed ozljeda, Krapina je bila dobra iako to neki rezultati ne govore i nakon dugih sedam godina opet ima mladu ekipu koja se, kad je kompletna, može boriti sa svakim u ligi  – rekli su iz KK Krapina.

Utakmica je završila pobjedom domaćina rezultatom 95:60. Seniori pod vodstvom trenera Marka Goluba, sezonu nastavljaju u siječnju.

Juniori KK Krapine, u nedjelju su na domaćem terenu izgubili od prvoplasirane ekipe Pešće. Krapinčani koji su u nekoliko navrata imali kvalitetne akcije, ipak nisu pronašli rješenje u obrani protiv visokih igrača Pešće. Iako bez nekoliko standardnih igrača, istakli su se Noa Konjić i Leonard Sopek, a dobru su igru pokazali i dojučerašnji kadeti Hrvoje Strehovec, Fran Petek i Matija Babić. Utakmica je završila porazom domaćina rezultatom 49:86. Na tablici, prije zaostale utakmice prvog dijela koja se igra u Velikoj Gorici sljedeći vikend, juniori KK Krapina zauzimaju sedmo mjesto.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba