POTPISAO UGOVOR: Zlatko Dalić ostaje izbornik Vatrenih do EURA 2024.

“Osjećam veliku energiju i ambiciju da s ovom osvježenom Hrvatskom nastavimo raditi velike rezultate i uveseljavati naš narod”

Objavljeno: 08.12.2021. zagorjeinternational

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić dogovorili su produljenje suradnje, čime je Dalić potpisao novi ugovor koji ga veže sa savezom do Europskog prvenstva 2024. godine, objavio je HNS.

– Zahvaljujem predsjedniku Kustiću i rukovodstvu Saveza na ovakvom izrazu povjerenja. Puno sam puta istaknuo da za mene nema veće časti od vođenja hrvatske reprezentacije. Iako s ovim poslom dolazi ogromna odgovornost i pritisak, voditi svoju nacionalnu reprezentaciju, najveći je privilegij koji jedan trener može imati i zato nisam dvojio kada mi je HNS predložio nastavak suradnje. Proteklih nekoliko mjeseci me uvjerilo da smo na pravom putu, osjećam u sebi veliku energiju i ambiciju da s ovom osvježenom Hrvatskom nastavimo raditi velike rezultate i tako uveseljavati naš narod. Uvjeren sam u naš uspjeh u kvalifikacijama za EURO 2024., a s obzirom na to da je domaćin Njemačka, uvjeren sam da nas čeka nezaboravna atmosfera i podrška naših navijača i ta slika mi je nevjerojatan motiv za daljnji rad – rekao je izbornik Dalić, piše Večernji list.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba