Za novog predsjednika pregradskog teniskog kluba izabran Boris Brežnjak

TENIS SE VRATIO U PREGRADU: Novoizgrađeni tereni dobili i LED rasvjetu, zahvaljujući sredstvima Grada i Ministarstva turizma

Objavljeno: 07.12.2021. zagorjeinternational

U nedjelju je Teniski klub Pregrada održao godišnju skupštinu, na kojoj je za novog predsjednika izabran Boris Brežnjak, a za dopredsjednika Goran Glas. Brežnjak je na toj funkciji zamijenio dosadašnjeg predsjednika Denisa Burića, koji je istaknuo da nakon četiri godine mandata, kao predsjednik reanimiranog Teniskog kluba Pregrada, s velikim ponosom gleda na sve što su uspjeli napraviti.
– Još sam više sretan kad vidim da se preko 100 osoba trenutno u Pregradi rekreira igrajući tenis, a posebno je lijepo vidjeti djecu u školi tenisa – rekao je Burić.
Za članove Upravnog odbora izabrani su Denis Burić, Boris Brežnjak, Goran Glas, Marjan Jurak, Ivan Pogačić, Darko Hostić i Vladimir Podboj. Novi članovi Nadzornog odbora su Mario Zagvozda, Tomislav Štruk i Zvonko Vuk, a tajnik ostaje Dražen Novak.
Novo vodstvo zahvalilo je dosadašnjem predsjedniku Denisu Buriću na doprinosu i angažmanu, kojim su omogućili da se tenis ponovno igra u Pregradi te svim donatorima koji su omogućili realizaciju projekta. Najavili su vrlo aktivnu sljedeću godinu, punu turnira i liga za članove te proširenje škole tenisa i na odrasle, s obzirom na to da je ona sada namijenjena samo djeci.
Na sjednici su predstavljene i aktivnosti kluba u proteklom razdoblju, u kojem su izgrađena dva teniska terena, postavljena ograda te su nabavljene i montirane tribine s 30 sjedećih mjesta. Izgrađena je rasvjeta i prateća infrastruktura. Postavljeno je šest reflektora visokih 12 metara s LED rasvjetom koji kvalitetno osvjetljavaju teren te je uređeno parkiralište, koje je obuhvatilo postavljanje betonskih rubnjaka te nasipavanje parkirališta. Radilo se o projektu “Vratimo tenis u Pregradu“, koji je bio nastavak iznimno uspješne crowdfunding kampanje.
Naime, Grad Pregrada je spomenuti projekt uspješno prijavio na natječaj za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2021. godini, a koji je raspisalo Ministarstva turizma i sporta, te je za njega ostvario sredstva u iznosu od 247.069 kuna. Radove je izvela tvrtka Autoprijevoz Zagvozda, a ukupna vrijednost ugovorenih radova iznosila je 449.456 kuna s PDV-om.
Dodatno je nabavljena i popratna oprema za terene, kao što su blende na ogradama, klupe za igrače, sudačka klupa, zaštitna mreža između terena te potrebna oprema za školu tenisu. U suradnji s profesionalnim trenerom, za najmlađe je organizirana škola tenisa, liga za članove, turniri za single/parove za članove kluba te turnir u crvenom tenisu za djecu početnike. (vc) 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba