“Uzmi pare i napravi nešto za mlade“

Ovog petka Zlatarščani od 14 do 30 godina biraju projekt za mlade koji će se realizirati na području njihovog grada

Objavljeno: 07.12.2021. zagorjeinternational

U petak će se u prostorijama Srednje škole Zlatar od 12 do 14 sati i u predvorju zgrade Grada od 16 do 19 sati, održati izbori na kojima će se izabrati najbolja od dvije ideje koje su, u sklopu projekta “Uzmi pare i napravi nešto za mlade“, predstavljene na radionici participativnog proračuna za mlade Zlatarščane.
Ideje za koje će se moći glasati su “Belečka božićna bajka“, koju provode Belečke mažoretkinje, a koja obuhvaća aktivnosti kojima se centar Belca ukrašava za nadolazeće blagdane, izradu i postavljanje adventskog vijenca te “Multimedijalni centar“, ideju koju provodi Kulturno – umjetničko društvo Belec, a obuhvaća uređenje prostora koji će moći koristiti sve grupe, pojedinci, udruge i slično.
Glasati mogu, uz predočenje dokumenta s fotografijom, primjerice osobnom iskaznicom, putovnicom ili drugim dokumentom s fotografijom, samo osobe u dobi od 14 do 30 godina s područja grada. Svi birači moraju ostaviti svoje ime i prezime, datum rođenja te e-mail adresu u svrhu uvrštavanja na birački popis koji se vodi u papirnatom i digitalnom obliku. Svatko ima pravo glasati samo jednom.
Opis projekata za koje se može glasati nalazi se na internetskoj stranici Grada. (vc) 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba