Tijekom vikenda u Zagorju 13 prometnih nesreća

Prometne u Mokricama i Grtovcu skrivili alkoholizirani vozači, u njima su ozlijeđene tri osobe, od čega dvije teško

Objavljeno: 06.12.2021. JJ

Policijski službenici PU krapinsko – zagorske tijekom vikenda su obavili očevide kod 13 prometnih nesreća. Do prometnih nesreća s materijalnom štetom došlo je u Donjoj Stubici, zbog nedržanja potrebitog razmaka između vozila, u Mihovljanu, uslijed nepropisne vožnje unatrag, u Desinić Gori, Krapinskim Toplicama, Zaboku i Pili, uslijed neprilagođene brzine, zatim u Oroslavju i Slatini Svedruškoj, zbog nepropisne radnje vozilom, u Turnišću, zbog kretanja vozilom preblizu desnom rubu kolnika, u Črešnjevcu, uslijed nekretanja vozilom uz desni rub kolnika i u Radoboju, zbog nekretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake.
U prometnim nesrećama do kojih je došlo u Krapinskim Toplicama, Zaboku i Črešnjevcu, vozači su bili pod utjecajem alkohola od 1,66, 1,60 i 1,13 promila.
U prometnoj nesreći do koje je došlo u Mokricama zbog neprilagođene brzine, jedna je osoba zadobila lakše i jedna osoba teške tjelesne ozljede, dok je vozač koji je skrivio tu prometnu nesreću upravljao vozilom s 1,59 promila alkohola u organizmu.
U prometnoj nesreći do koje je došlo u Grtovcu zbog neprilagođene brzine, vozač koji je skrivio nesreću upravljao je vozilom s 1,30 promila alkohola u organizmu, u toj nesreći jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede.
Od počinjenih prekršaja, iz PU krapinsko – zagorske izdvajaju jedan prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dva prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici i jedan prekršaj iz Zakona o trošarinama.

Najnovije po kategorijama

DESET ŽENA BRINULO O 65 KORISNIKA: “Početak je bio trnovit, ali se projekt naposlijetku pokazao jako dobrim – očekujemo i nastavak“

Održana završna konferencija projekta “Zaželi – Želim dostojanstvenu starost“, koji se provodi 18 mjeseci, od rujna 2020. do ožujka 2022., a nositelj je Općina Hrašćina

DESET ŽENA BRINULO O 65 KORISNIKA: “Početak je bio trnovit, ali se projekt naposlijetku pokazao jako dobrim – očekujemo i nastavak“

Objavljeno: 14.01.2022. Vanja Hozmec

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter