Objavljene rang liste, a poznato je i kada će se potpisati ugovori

Općina Marija Bistrica dodjeljuje 12 studentskih i 11 učeničkih stipendija

Objavljeno: 06.12.2021. zagorjeinternational

U općini Marija Bistrica proveden je natječaj za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola i redovnim studentima za školsku/akademsku godinu 2021./2022., kojega je 5. studenoga raspisao načelnik Josip Milički.
Komisija za dodjelu stipendija sastavila je i 2. prosinca objavila rang listu po kojoj se, od ukupno pristiglih 18 pravovremenih i potpunih zahtjeva studenata, za njih 12 odobravaju stipendije u mjesečnom iznosu od 500 kuna, što je za jednu više od raspisanog natječaja, s obzirom na to da je na natječaj za učenike stigla prijava manje od raspisanog.
Što se tiče rang liste za učenike, na natječaj je prispjelo ukupno 11 pravovremenih i potpunih zahtjeva učenika te je svih 11 odobreno. Učenici će primati stipendiju u mjesečnom iznosu od 300 kuna.
Prigovor se može podnijeti načelniku u roku od osam dana od dana objave rang liste, putem pošte preporučeno ili dostaviti osobno na adresu Općina Marija Bistrica, Trg pape Ivana Pavla II. 34, Marija Bistrica.
Potpisivanje ugovora s učenicima dobitnicima stipendija održat će se ovog petka od 8 do 14 sati. Učenici moraju na potpisivanje doći s jednim roditeljem te sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu i karticu tekućeg računa ili potvrdu o otvorenom računu koja glasi na njega. Roditelj koji dolazi s djetetom treba imati COVID potvrdu.
Potpisivanje ugovora sa studentima dobitnicima stipendija održat će se idućeg ponedjeljka, 13. prosinca, od 8 do 14 sati. Sa sobom trebaju donijeti osobnu iskaznicu i karticu tekućeg računa ili potvrdu o otvorenom računu koja glasi na njega. Ulazak u prostorije Općine dopušten je uz predočenje COVID potvrde.
Objavljene rang liste nalaze se na internetskoj stranici Općine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba