Božićni poklon

Općina Đurmanec dodjeljuje novčanu pomoć umirovljenicima, braniteljima u mirovini, nezaposlenima i obiteljima s troje i više djece

Objavljeno: 06.12.2021. zagorjeinternational

Načelnik Đurmanca Damir Belošević donio je odluku da će se umirovljenicima, braniteljima umirovljenicima te svim nezaposlenim osobama koje su bile prijavljene u evidenciji Zavoda za zapošljavanje na dan 30. studenoga, s prebivalištem na području općine, kao i obiteljima s troje i više djece, povodom božićnih blagdana, isplatiti jednokratna novčana pomoć.
Svim nezaposlenima prijavljenima u evidenciji Zavoda za zapošljavanje, isplatit će se pomoć u iznosu od 150 kuna, umirovljenicima koji imaju mirovinu manju od 2500 kuna, pomoć u iznosu od 150 kuna, zatim hrvatskim braniteljima koji su u mirovini, neovisno o visini mirovine, pomoć u iznosu od 150 kuna te obiteljima s troje i više djece, pomoć u iznosu od 200 kuna. Umirovljenicima koji imaju mirovinu veću od 2500,01 kunu, neće se isplaćivati novčane pomoći.
– Prigodna pomoć će se, sukladno uputama vezanima uz epidemiološku situaciju u kojoj se nalazimo, svima isplatiti putem usluga Hrvatske pošte na kućne adrese tijekom prosinca. Potrebne podatke Općina je pribavila od nadležnih institucija, stoga se nije potrebno javljati na Općinu radi predbilježbe za isplatu pomoći – poručili su iz Općine Đurmanec. (vc)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba