Šesti nastavak filma "Sam u kući" na meti kritika

“Toliko je loš da sam izgubio volju za gledanjem u prvih pet minuta”

Objavljeno: 05.12.2021. zagorjeinternational

Šesti nastavak božićnog klasika “Sam u kući“, naziva “Home Sweet Home Alone“, počeo se prikazivati 12. studenoga, međutim, obožavatelji nisu oduševljeni šestim dijelom franšize, što se može zaključiti prema ocjeni 3,5 od 10 na stranici “IMDB“, najvećoj bazi podataka o filmovima na internetu, piše Index.hr.

Na spomenutoj se stranici izredalo i mnogo kritika filmoljubaca.

– Ovaj film toliko je loš da sam izgubio volju za gledanjem u prvih pet minuta. Za deset minuta sam izašao iz sobe. Napravljen je za ljude bez IQ-a, nezrele ljude, bez smisla za kvalitetu i humor. Svi likovi u filmu su iritantno loši. Djeca, odrasli, čak i statisti. Svi su loši. Film je uložio puno truda u to da bude smiješan. Sve se čini isforsirano – kaže jedan od gledatelja.

– Pogledao sam ga jer sam htio vidjeti je li toliko loš koliko kažu kritičari, čini se da su imali pravo – zaključuje drugi.

– Prestanite se zezati s našim djetinjstvom i sjećanjima. Pustite klasike. Prestanite raditi ‘remakeove’ i ‘rebootove’ koji su čisto smeće poput ovoga. Užasno – napisao je treći.

Ipak, bilo je i onih kojima film i nije bio toliko loš. 

– Da, zaista mi se svidio film. Dajem mu visoku ocjenu pa samo naprijed, budite trolovi i dajte mi palac dolje, recite da moja recenzija nije od pomoći jer se ne slažete sa mnom – jedan je od pozitivnih komentara.

– Ovdje dijete 80-ih. Gledao sam original i volim ga od djetinjstva. To mi je jedan od božićnih favorita. Mislim da je ovaj film sličan originalu. Uživao sam u neobičnoj radnji i likovima. Mislim da je 100 posto vrijedan gledanja – kaže drugi.

I u ovom se nastavku radnja filma vrti oko dječaka koji ostane sam u kući za vrijeme božićnih blagdana, dok dječakovi roditelji otputuju u Tokio. Dječaka glumi Archie Yates, a provalnike kojima se u filmu suprotstavlja, glume Rob Delaney i Ellie Kemper.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba