Rok za prijavu je 15. prosinca

Općina Jesenje raspisala natječaj za dodjelu stipendija – evo koji su uvjeti

Objavljeno: 05.12.2021. zagorjeinternational

Jedinstveni upravni odjel Općine Jesenje raspisao je natječaj za dodjelu stipendija redovnim učenicima srednjih škola i redovnim studentima s prebivalištem na području općine za školsku/akademsku godinu 2021./2022.
Stipendije će se dodijeliti svim redovnim studentima i učenicima  koji ispunjavaju kriterije propisane Pravilnikom o dodjeli stipendija. Studentima će se dodijeliti stipendije u iznosu od 500 kuna mjesečno, a učenicima stipendije u mjesečnom iznosu od 300 kuna.
Pravo na dodjelu stipendije imaju redovni učenici srednjih škola koji imaju prebivalište na području općine, čiji roditelj ili skrbnik ima prebivalište na području općine, koji nisu ostvarili pravo po nekoj drugoj osnovi i koji su pravodobno predali potpuno i točno ispunjen obrazac prijave na natječaj.
Pravo prijave za dodjelu stipendije imaju svi redovni studenti s prebivalištem na području općine koji ne primaju stipendiju po bilo kojoj drugoj osnovi i koji su pravodobno predali potpuno i točno ispunjen obrazac prijave na natječaj, s priloženom potrebnom dokumentacijom, te nisu stariji od 27 godina, ako su studenti prve godine studija, koju su je po prvi puta upisali, imaju prosjek ocjena završnog razreda srednje škole najmanje 3,5, ako su studenti viših godina studija, da u prethodnoj godini studija imaju prosjek ocjena najmanje 3,00 i ostvareno najmanje 40 ECTS bodova, apsolventi neovisno o broju ECTS bodova te studenti čije kućanstvo nema nepodmirenih obaveza prema Općini Jesenje po bilo kojoj osnovi.
Rok za podnošenje prijave na natječaj za dodjelu stipendija je 15. prosinca do 15 sati. Prijave s potrebnom dokumentacijom dostavljaju se osobno ili preporučeno poštom na adresu: Općina Jesenje, Odbor za dodjelu stipendija Općine Jesenje, Gornje Jesenje 103, 49233 Gornje Jesenje.
Sve informacije vezane uz natječaj mogu se pronaći na internetskoj stranici Općine. (vc) 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba