PROJEKT OD 5,5 MIL. KUNA U HUMU NA SUTLI: Napreduje izgradnja pomoćnog objekta NK Straže, a postavlja se i rasvjeta

NAČELNIK JUTRIŠA: Mislim da će to biti jedan od najljepše osvijetljenih terena u Zagorju

Objavljeno: 04.12.2021. zagorjeinternational

Općina Hum na Sutli gradi suvremeni pomoćni objekt u mjestu Lastine za potrebe igrača Nogometnog kluba “Straža“, a uz to se radi i na osvjetljenju samog nogometnog igrališta, kako bi se tamo mogli igrati i noćni susreti.
– Mogu reći da smo u ozbiljnoj fazi završetka pomoćnog objekta koji tlocrtnom površinom obuhvaća preko 200 metara kvadratnih. Radovi se privode, ne potpunom kraju, ali ozbiljnoj fazi završetka – kaže načelnik Zvonko Jutriša.
Nedavno su postavljena i četiri velika rasvjetna stupa s brojnim reflektorskim lampama koje će osvjetljavati teren, a načelnik ističe da je prilično impozantno vidjeti samu građevinu, ali i rasvjetu.
– Rasvjetu još nismo isprobali i nismo je još stavili pod naponom, ali hoćemo uskoro. Mislim da će to biti jedan od najljepše osvijetljenih terena u Zagorju – ističe načelnik.
Ukupna je vrijednost ovog projekta oko 5,5 milijuna kuna.
– Četiri milijuna otpada na pomoćni objekt sa svlačionicama i svim pratećim sadržajima koje jedan takav objekt po standardima Hrvatskog nogometnog saveza mora udovoljavati, a oko 1,4 milijuna kuna otpada na sve elektroinstalacije, a prije svega na tu rasvjetu koja će omogućavati igranje noćnih utakmica – zaključuje Jutriša. (vh) 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba