DRUŠTVENO ODGOVORNI: Tvrtka SATO iz Zaboka zagorskoj Općoj bolnici donirala monitor za praćenje vitalnih funkcija pacijenata

VLASNIK HABUS: Nadamo se da smo ovime barem malo pomogli. Stalo nam da naši sugrađani u našoj bolnici imaju najbolju moguću zdravstvenu skrb

Objavljeno: 02.12.2021. zagorjeinternational

S obzirom na tešku situaciju u zdravstvenom sustavu, tvrtka SATO iz Zaboka odlučila je pomoći Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana. U konzultaciji s ravnateljem bolnice Tihomirom Vančinom,  donirali su monitor za praćenje vitalnih funkcija pacijenata.

To je, kažu, jedan mali doprinos tvrtke kojim žele olakšati rad zdravstvenih djelatnika te osigurati kvalitetnu skrb pacijenata oboljelih od virusa COVID-19.

– Prateći situaciju vezanu uz epidemiju i sve veći broj pacijenata, koji zbog teških simptoma moraju biti hospitalizirani, a mnogi od njih budu priključeni na respiratore kako bi se održali na životu, pretpostavili smo da Opća bolnica Zabok i bolnica hrvatskih veterana teško može izdržati ovakav pritisak oboljelih bez dovoljno aparata koji su nužni za održavanje vitalnih funkcija pacijenata. Iako mjesečno, kao i sve tvrtke i njihovi zaposlenici, izdvajamo novac za zdravstveni sustav, ovo je izvanredna situacija koja, procijenili smo, zahtjeva dodatni financijski angažman. Stalo nam da naši sugrađani u našoj bolnici imaju najbolju moguću zdravstvenu skrb – izjavio je Ratko Habus, vlasnik tvrtke SATO i dodao:

– Nadamo se da smo ovom donacijom barem malo pomogli u ovim teškim vremenima u kojima se našao cijeli zdravstveni sustav, pa i Opća bolnica Zabok i bolnica hrvatskih veterana. Svim oboljelima želimo brzo ozdravljenje – poručio je Habus.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba