U prodaji je i monografija “Hram malog nogometa – 50. godina Kutije šibica“

“Kutija šibica” najavljuje drugi natjecateljski vikend za seniore i veterane

Objavljeno: 02.12.2021. zagorjeinternational

Nakon vrlo uspješnog otvaranja i prvih odigranih utakmica, koje su najavile da je pred nama vrlo kvalitetno i neizvjesno natjecanje, i ovaj je vikend rezerviran za još puno dobrog nogometa i pravih sportskih dvoranskih susreta. Na redu su nova kola seniorskog i veteranskog dijela MNT Kutija šibica 2021. powered by Coca-Cola, a održat će se u subotu i nedjelju u dvoranama Dom sportova, Dubrava i “Boško Božić Pepsi” u Trnskom. Ulaznice će biti moguće kupiti na blagajnama dvorana u kojima se igraju utakmice te putem web stranice www.kutija-sibica.hr. Cijena ulaznica u ovom dijelu natjecanja je 10 kuna.
Tijekom prvog vikenda odigrano je 48 utakmica, s četiri podnositelja u seniorskom dijelu – Restoran Dioniz & CB A1, Promotionplay, Kerschoffset i Bistro Flores te Pimont – Staklo Matić – Max Autodijelovi, a sve četiri ekipe su očekivano prošle u sljedeće kolo. Bilo je i nekoliko iznenađenja, među njima svakako mlada ekipa iz Pakraca, Elite Akademy – Ardor, koji su savladali ekipu Poliklinike Ribnjak penalima. Odličnu igru pokazala je i momčad Misteral koja je u Zagreb stigla iz susjedne Slovenije, a izdvojile su se i ekipe Naturavita te Prijevoznik Karun. Bilo je uzbudljivo i u nedjelju, a posebno napet bio je susret između momčadi Teslas Bar Jarun i Šija Portoriko koji je vodio s gol razlikom od 4:0, međutim Teslas Bar ne samo da je izjednačio do kraja, već je penalima uspio upisati i pobjedu. Među veteranima treba istaknuti momčad Stara dvojka, koju je vodio legendarni Pavao Sudy, a za koju su igrali Čavka, Mohor, Židan i Mužek. Iako su ispali protiv ekipe Hidris Inžinjering, bilo je vrlo emotivno vidjeti ove igrače još jednom uživo u dvorani. Suđenje je bilo bez primjedbi, uz samo jedan crveni karton te nekoliko isključenja.

60 utakmica

Ništa manje uzbudljivo neće biti ni u vikendu pred nama. Na rasporedu je 60 utakmica za seniore i veterane koje će se u subotu igrati u dvoranama Trnsko i u Domu sportova, a u nedjelju u dvoranama Dubrava te Domu sportova. Na rasporedu je prvo kolo veterana s čak 10 podnositelja – Catering Muring, Stari Vucibalun, Restorani Gladne oči, Sofra, Stomatološki centar Flegar, Pulpit, Rident, Toni i Gogo, Šercerova i CB Sport & Zloćo i prijatelji. Svakako će biti zanimljivi susreti između Sofre i Pelmen ZGnogometa, Stomatološkog centra Flegar i momčadi Skripta te one između MNK Bihać 1260 i Cateringa Muring, koji su već godinama sjajni u svojim nastupima na Kutiji. Među istaknutijim igračima, koji će zaigrati ovaj vikend, svakako treba spomenuti Čivraga, Grdovića, Brnasa, Bičanića, Čordaša, Vlaovića, Milinovića, Drndića, Kneza i Tomičića.
Zaigrat će i podnositelji seniora – Quattro Leones, koji su osvojili Kutiju 2018. godine, Krešimir Keta Bandić, koji stižu iz Mostara, Dribbling Sports Bar, koje će voditi Robert Grdović, Cammeo Big Bang Team, u kojem će zaigrati i Jerko Leko Argentum i Playbox – Mr. Jack, momčad u kojoj će zaigrati igrači futsal Dinama.
Sukladno važećim Odlukama Stožera civilne zaštite RH i epidemiološkim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, svi sudionici i posjetitelji Kutije šibica prilikom ulaska u objekt i na turnir bit će obvezni predočiti EU digitalnu COVID potvrdu o cijepljenju, testiranju i/ili preboljenju bolesti COVID-19.  Djeca mlađa od 12 godina koja dolaze s roditeljima, a koji posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu, izuzeta su iz obveze posjedovanja EU digitalne COVID potvrde. Uz potvrde je obavezno nošenje maski te održavanje preporučenog razmaka. Na ulazima svih dvorana na kojima će se odvijati utakmice Kutije šibica bit će omogućeno antigensko testiranje u iznosu od 50 kuna. Testiranje će početi sat vremena prije početka prve utakmice.

Više informacija

Jubilarnu 50. Kutiju šibica organizira Ustanova Upravljanje sportskim objektima, pod pokroviteljstvom Grada Zagreba. I ovog će se vikenda na blagajni Doma sportova, tijekom trajanja utakmica, moći kupiti monografija “Hram malog nogometa – 50 godina Kutije šibica“, po simboličnoj cijeni od 50 kuna.


Više informacija o ovogodišnjem izdanju turnira može se pronaći na službenim stranicama www.kutija-sibica.hr i www.sportskiobjekti.hr, na Facebook i Instagram stranici kao i na kontakt mail [email protected]

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba