AKCIJA UDRUGE "SV. ANA" IZNAD SVIH OČEKIVANJA! Tri tjedna prije roka prikupili poklone za 150 zagorskih učenika slabijeg imovinskog statusa

“Hvala svima, vi ste nada i sjaj našeg društva”

Objavljeno: 01.12.2021. zagorjeinternational

I ove je godine loborska Udruga “Sveta Ana“ za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom Krapinsko – zagorske županije organizirala humanitarnu akciju “Božićna vila”, u sklopu koje su se prikupljali pokloni za čak 150-ero djece iz socijalno ugroženih obitelji s područja KZŽ.
Iako je rok za predaju poklona bio 21. prosinca, već zadnjeg dana studenoga iz udruge su se pohvalili da su osigurani pokloni za svu djecu, koji će im biti uručeni zadnjeg dana nastave prije božićnih praznika.
Akcija se provodila na način da je na Facebooku bio napisan popis koji je sadržavao spol i dob djeteta, pa je svatko mogao odabrati jedno dijete za koje će pripremiti božićni poklon po vlastitom izboru – slatkiši, igračke, odjeća…

– Hvala svim našim vilama i vilenjacima, vi ste nada i sjaj našeg društva. U ovim teškim vremenima, izdvojili ste volju, vrijeme, financijska sredstva, ali i pokazali veliko srce. Naših 150 učenika iz obitelji slabijeg imovinskog stanja vjerujem da će biti beskrajno sretno baš zbog vas. Hvala još jednom svima koji su sudjelovali, odazvali se, jer bez vas ovo ne bi bilo moguće – kazala je Mateja Posarić, predsjednica udruge.
U akciju su, osim djece iz Udruge “Sveta Ana“, uključena djeca iz osam zagorskih osnovnih škola, a to su OŠ Franje Horvata Kiša Lobor, OŠ Ante Kovačića Zlatar, OŠ Mače, OŠ Zlatar Bistrica, OŠ “Ljudevit Gaj” Mihovljan, OŠ Konjščina, OŠ Budinščina i OŠ Bedekovčina. (vh)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba