DOBRA VIJEST ZA SVE SHOPPINGHOLIČARE! U Westgateu se danas otvara prvi hrvatski "HalfPrice"

U ovoj ćete trgovini pronaći dizajnerske artikle po cijenama nižima i do 80 posto

Objavljeno: 30.11.2021. zagorjeinternational

Popularni maloprodajni lanac “HalfPrice” stiže u Hrvatsku. Svoja vrata za brojne ljubitelje shoppinga otvara danas u popularnom Westgate Shopping Cityju.
U “HalfPriceu” do sada se moglo kupovati samo u Poljskoj, Austriji, Mađarskoj i Češkoj, piše, a od sada će i posjetitelji Westgate Shopping Cityja moći za sebe odabrati mnoštvo dizajnerskih brendova po cijenama nižima i do 80 posto. Kako piše portal Zadovoljna.hr, “Half Price” će upoznati hrvatsko tržište s dosad neviđenim konceptom ‘off-price’ kupovine.
Radi se o konceptu gdje su dizajnerski artikli dostupni u svega nekoliko primjeraka i veličina, po izuzetno povoljnim cijenama, stoga svi koji žele kupiti neki od željenih luksuznih komada, moraju neprestano pratiti HalfPrice ponudu i brzo donositi odluku o kupovini.

– Čeka vas ponuda širokog asortimana proizvoda i vrhunskih brendova, uz ono najvažnije – sve to po vrlo atraktivnim cijenama. Očekujte odjeću, obuću, razne gadgete i dodatke, kozmetiku, igračke i posuđe – poručili su iz Westgate Shopping Cityja.

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter