Otvoren je natječaj za 19. Recital ljubavne poezije “Željka Boc“

Napisali ste ljubavnu pjesmu ili više njih? Pošaljite ih do 6. siječnja, najbolje će biti recitirane na Valentinovo

Objavljeno: 30.11.2021. zagorjeinternational

Marijabistrička općinska knjižnica i čitaonica objavila je natječaj za 19. Recital ljubavne poezije “Željka Boc“ 2022., a sudjelovati mogu svi oni autori koji pošalju najviše tri do sad ne objavljene pjesme, piše Radio Marija Bistrica.

Pjesme moraju biti na standardnom jeziku i moraju biti isključivo ljubavne tematike. Također, pjesme valja prepisati u pet primjeraka i svaki označiti istom šifrom, a na zahtjev članova stručnog suda, pjesnici koji su sudjelovali proteklih godina mole se da ne ponavljaju već korištene šifre jer će biti diskvalificirani.

Uz pjesme treba poslati i zatvorenu omotnicu s imenom i prezimenom autora, njegovim brojem telefona, adresom i šifrom kojom su pjesme označene. Pjesme je potrebno poslati i elektroničkom poštom na adresu [email protected] ili ih dostaviti na CD-u ili DVD-u.

Stručni ocjenjivački sud izabrat će najbolje radove koji će onda biti javno izvedeni na večeri 19. Recitala, na Valentinovo, 14. veljače. 

Natječaj za slanje pjesama otvoren je do 6. siječnja, a šalju se na adresu Općinske knjižnice i čitaonice Marija Bistrica, s naznakom ”Za Recital Željka Boc”. Pjesme poslane na natječaj se ne vraćaju, a rezultati će biti poznati početkom veljače.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba