Posjetite profi centar Majdak Animi u Zaboku

“Uz kvalitetne proizvode i vrhunsku uslugu, ovo će biti vaša prva i posljednja stanica za nabavku građevinskog materijala“

Objavljeno: 26.11.2021. zagorjeinternational

Bilo da gradite potpuno novi ili pak renovirate postojeći prostor, sve što bi vam tom prilikom moglo zatrebati možete pronaći u profi centru Majdak Animi centru u Zaboku, vašoj prvoj i posljednjoj stanici za nabavku građevinskog materijala.  
U profi centru Majdak Animi možete pronaći baš sve za suhu gradnju, izolaciju, krovove i fasade, a možete kupiti i betonski čelik i armature. Osim građevinskog materijala, za vas imaju i široku ponudu raznih vrsta alata, elektro alata, ali i bogat asortiman proizvoda za uređenje okućnice. Također, široku ponudu zaokružuje i velik izbor boja i lakova. U ponudi su i boje za interijere, a neovisno o tome kakvu boju trebate, sve će uvijek biti savršene i jednolične jer će vam ih u profi centru Majdak Animi kompjuterski promiješati.
Iz ponude se posebno ističu proizvodi vrhunskih proizvođača građevinske opreme poput “Chromos Svjetlosti“, jednog od vodećih domaćih proizvođača boja i lakova, “Wienerbergera“, eksperta za opeku, fasadnu opeku i glinene crjepove te “Masterplasta“, dobro poznatog proizvođača materijala za toplinsku izolaciju.  
S obzirom na izuzetno bogatu i raznovrsnu ponudu, u profi centru Majdak Animi će vas uvijek dočekati ljubazno i stručno osoblje koje će vam pomoći odabrati ono najbolje za vas i vaše potrebe, a odabranu robu će onda, po želji, u najkraćem mogućem roku dostaviti na vašu adresu.
Profi centar Majdak Animi možete posjetiti od ponedjeljka do petka od 7 do 16 sati te subotom od 7 do 12 sati, na adresi Prilaz Dr. Franje Tuđmana 2, Zabok.
Za sve dodatne informacije možete i kontaktirati profi centar Majdak Animi na broj 049/500-761.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba