Važna obavijest iz Zagorskog vodovoda:

Od 29.11. do 31.12. redovna zamjena vodomjera na području Začretja, Krapinskih Toplica i Tuhlja – evo u kojim naseljima

Objavljeno: 26.11.2021. zagorjeinternational

Iz Zagorskog vodovoda Zabok obavještavaju korisnike vodnih usluga da će od ponedjeljka, 29. studenoga, do petka, 31. prosinca, vršiti redovnu zamjenu vodomjera.
Zamjena će se vršiti na području općine Sveti Križ Začretje, u naseljima Brezova, Ciglenica Zagorska, Donja Pačetina, Dukovec, Galovec Začretski, Klupci – dio, Komor Začretski, Kotarice, Kozjak Začretski, Mirkovec, Pustodol Začretski, Sekirišće, Sveti Križ Začretje, Štrucljevo, Švaljkovec, Temovec, Vrankovec, Zleć, zatim na području općine Krapinske Toplice, u naseljima Čret, Donje Vino, Gregurovec, Hršak Breg, Jurjevec, Klokovec, Klupci – dio, Krapinske Toplice, Lovreća Sela, Mala Erpenja, Maturovec, Oratje, Selno, Slivonja Jarek, Viča Sela, Vrtnjakovec te na području općine Tuhelj, u naseljima Črešnjevec, Glogovec Zagorski, Lipnica Zagorska, Pristava, Prosenik, Sveti Križ, Trsteno, Tuhelj, Tuheljske Toplice.
Redovna zamjena vodomjera obavlja se sukladno Zakonu o mjeriteljstvu i pripadajućim propisima, a troškove snosi Zagorski vodovod.
– Korisnik može nazočiti zamjeni vodomjera i tada potpisuje Nalog za zamjenu vodomjera, a ukoliko korisnik usluge ne prisustvuje zamjeni vodomjera, primjerak Naloga o zamjeni vodomjera ostavlja mu se u poštanskom sandučiću. Mole se korisnici usluga da osiguraju pristup vodomjeru na način da on nije zaključan ili na sličan način nedostupan – poručili su iz Zagorskog vodovoda.
Upozoravaju i da su odstupanja od ranije navedenih datuma moguća uslijed nepovoljnih vremenskih uvjeta ili drugih nepredvidivih okolnosti. (vc)

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba