AJMO, CIJELI STADION! Sve podređeno proslavi dostojnoj prvaka polusezone u 3. HNL Središte

Stožer odobrio veći broj gledatelja na subotnjem derbiju između krapinskog Zagorca i Gaja iz Mača

Objavljeno: 25.11.2021. zagorjeinternational

Subotnji zagorski derbi (Stadion Podgora, 14 h) između NK Zagorca i NK Gaja iz Mača, popularno nazvan ‘El Zagorico’, bit će šlag na torti fantastične polusezone krapinskog trećeligaša, koji postao jesenskim prvakom lige.

Iz Zagorca pozivaju navijače da dođu u što većem broju na zagorski derbi i s njima proslave u posljednjoj utakmici polusezone. Naime, kako je odlukom Stožera ograničen broj ljudi na javnim okupljanjima, NK Zagorec je zatražio od Stožera civilne zaštite KZŽ da na tribinama dozvole više ljudi, što je Stožer i odobrio, uz napomenu da na tribine mogu samo navijači koji imaju Covid potvrdu. 

– Bilo bi nam drago da dođe što više ljudi, da nas poprate u posljednjoj utakmici ove jeseni i da zajedno s njima okrunimo fantastičnu polusezonu. Mače ima odličnu ekipu, međutim, mi smo ove polusezone svih osam domaćih utakmica pobijedili i htjeli bismo nastaviti taj niz, da ova pobjeda bude šećer na kraju vrhunske polusezone – pozvao je i kapetan Zagorca Matija Smrekar.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba