Dajte i vi svoj glas!

Pomozite u izboru najbolje zagorske volonterske akcije u prošloj godini

Objavljeno: 25.11.2021. zagorjeinternational

Krapinsko – zagorska županija u suradnji s Volonterskim centrom VolontirAJMO objavila je 24. travnja Javni poziv za prijavu kandidata za dodjelu Županijskog priznanja “Volonter/ka godine” i “Volonterska akcija godine“ za 2020. godinu.
Priznanja se dodjeljuju u kategorijama ‘Volonter/ka godine – mladi 15-30 godina’, ‘Volonter/ka godine – odrasli 31+ godina’, ‘Volonter/ka godine koji/koja ima prebivalište izvan Krapinsko-zagorske županije 15+ godina’ i ‘Volonterska akcija godine’.
Pristiglo je ukupno osam prijava, no jedna nije udovoljavala propisanim uvjetima iz Javnog poziva, stoga se u drugi uži krug izbora, u kojem građani elektronskim putem glasaju za kandidata/kandidatkinju odnosno volontersku akciju po svom izboru, upućuje šest pristiglih prijava u kategoriji Volonterska akcija godine.  
U kategoriji ‘Odrasli 31+ godina’ pristigla je samo jedna prijava, a radi se o Saši Horvatu kojeg je, zbog aktivnog sudjelovanja u mnogobrojnim aktivnostima udruge, predložila Udruga distrofičara Krapina.
Akcije za koje građani mogu glasati su: ‘Europski tjedan mobilnosti’ čiji je organizator Udruga distrofičara Krapina, ‘Eko-Gang Bedex’ kojeg je organizirala Srednja škola Bedekovčina, ‘Bojanja vanjskih tribina’ u organizaciji zabočke Gimnazije Antuna Gustava Matoša, ‘Šetnja s Mikulcem’ u organizaciji Udruge Petrože – Krušljevo selo ,’Zid i stepenice poruke nose’ koju je organiziralo Društvo “Naša djeca“ Tuhelj  i ‘Božićna vila’ u organizaciji Udruge “Sveta Ana” za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom.
Glasovanje traje do 1. prosinca, a da bi vaš glas bio zabilježen, potrebno je glasovati za sve kategorije. Svi detalji nalaze se na internetskoj stranici Županije. (vc) 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba