Projekt vrijedan više od pola milijuna kuna

Asfaltirane četiri nerazvrstane ceste u općini Lobor, a uvedena je i nova školska autobusna linija

Objavljeno: 25.11.2021. zagorjeinternational

Na području općine Lobor dovršeno je asfaltiranje i rekonstrukcija nerazvrstanih cesta, projekt financiran od strane Ministarstva regionalnog razvoja iz Programa brdsko – planinsko područje, izvještava Radio Zlatar.
Asfaltirane su četiri nove dionice, od čega dvije u na području Mjesnog odbora Petrova Gora i dvije na području Mjesnog odbora Završje Loborsko. Planirano asfaltiranje dionice u Mjesnom odboru Lobor, rekla je načelnica Ljubica Jembrih, prebačeno je na iduću godinu zbog projekta aglomeracije, jer, pojasnila je, ‘nije logično raditi asfalt na mjestu na kojem će se postavljati cijevi za taj projekt’.  
Asfaltiranje i rekonstrukcija nerazvrstanih cesta projekt je vrijedan 570 tisuća kuna, a Općina je od Ministarstva dobila 350 tisuća kuna. Načelnica Jembrih najavljuje da će se rekonstrukcija i asfaltiranje nerazvrstanih cesta nastaviti i iduće godine, prema prioritetima mjesnih odbora.
Isto tako, naglasila je i da je na jednoj od asfaltiranih dionica, na području MO Završje Loborsko, na inicijativu roditelja, a u suradnji s Krapinsko – zagorskom županijom, uvedena i nova školska autobusna linija. (ZI) 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba