Nagrada 'Simply the best" otišla je i u Stubičke Toplice

‘PARTY AVION’ IZ STRMCA PRAVA JE ATRAKCIJA: Njegov vlasnik Robert Sedlar osvojio prestižno priznanje u kategoriji ‘novi projekt u turizmu’

Objavljeno: 24.11.2021. zagorjeinternational

Na poslovnoj turističkoj burzi “Put 2021.” koja se održava u Crikvenici, dodijeljene su tradicionalne godišnje nagrade za kvalitetu, inventivnost i kreativnost u turizmu ‘Simply the best’.

Kao što smo već izvještavali, za 2020. godinu u kategoriji ‘Kultura’, točnije muzeja i zbirki, nagradu je dobio radobojski Muzej Radboa, dok je u kategoriji ‘Ugostiteljstvo’, odnosno objekata s ponudom smještaja i dodatnih sadržaja, dobitnik nagrade Glamping Village Terme Tuhelj.

No, još je jedna nagrada stigla u Zagorje, i to za 2021. godinu, a osvojio ju je Robert Sedlar iz Stubičkih Toplica, za inovativan i kreativan pristup oblikovanju novog turističkog proizvoda koji svojim sadržajima značajno doprinosi obogaćivanju turističke ponude destinacije.

Podsjetimo, Sedlar je odlučio na svom imanju u Strmcu Stubičkom parkirati avion Fokker 100, kojega je preuredio u prostor za partije, a čestitka na osvojenoj nagradi stigla mu je i iz Općine Stubičke Toplice.

– Čestitke mom velikom prijatelju Robertu Sedlaru na ovom prestižnom priznanju, hvala na promociji općine i puno sreće u novim projektima – poručio je načelnik Josip Beljak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba