Fakultet organizacije i informatike predstavit će se virtualno u sklopu zagrebačke Smotre Sveučilišta!

Doznajte kako izgleda jedan dan u životu studenta FOI-ja i pitajte baš sve što vas zanima

Objavljeno: 24.11.2021. zagorjeinternational

Fakultet organizacije i informatike (FOI) Sveučilišta u Zagrebu u petak, 26. studenoga, predstavit će svoje studijske programe u sklopu Smotre Sveučilišta 2021. u Zagrebu!
Iako će se Smotra Sveučilišta ove godine održati u virtualnom izdanju, želja im je pružiti svim zainteresiranima priliku za druženje sa zaposlenicima i studentima FOI-ja, kako bi upoznali uobičajeni dan FOI studenta te doznali koje im sve prilike FOI nudi za nastavak školovanja nakon završetka srednje škole.
Stoga ćemo, u sklopu online programa Smotre Sveučilišta, biti organizirano virtualno FOI druženje pod nazivom “FOI ONLINE”, koje će se održati u petak, 26. studenoga godine od 12 sati.

– U nadi da će se trenutni epidemiološki trendovi što prije stabilizirati, želja nam je, kroz virtualno druženje, prikazati kako izgleda jedan uobičajeni dan naši studenata, provesti vas kroz prostorije Fakulteta te, osim studijskih progama FOI-ja i informacija o upisima, dodatno predstaviti mnogobrojne izvannastavne aktivnosti u koje se uključuju naši studenti. Tijekom druženja, svaki posjetitelj imat će priliku pitati što god ga zanima vezano za upise na FOI, održavanje nastave ili život u Varaždinu. Za posjetitelje našeg virtualnog druženja pripremili smo mnogobrojne zanimljivosti: predstavljanje FOI-ja, online radionicu 3D modeliranja, online turnir u igrama League of Legends i Rocket League, a naši studenti potrudit će se odgovoriti na dodatna pitanja – kažu iz FOI-ja te donose raspored koji su pripremili:

12.00 – 12.45 – FOI! Tko? Što?
Upoznajte što je potrebno za upis na FOI, kako se održava nastava na FOI-ju i zašto se studenti FOI-ja zapošljavaju još za vrijeme studentskih dana

12.45 – 13.15 – PITAJ FOI-jevca!
Na sva vaša dodatna pitanja odgovaraju studenti – bez cenzure

13.15 – 14.00 – Radionica 3D modeliranja!
Znate li da FOI ima 11 laboratorija u kojima možete stečeno teorijsko znanje upotpuniti praktičnim primjerima? 3D modeliranje je samo jedna od mnogobrojnih mogućnosti koje možete naučiti na FOI-ju, a kako se kreira 3D model “iz nule”, objasnit će vam studenti

14.00 – 14.30 – Ekonomija i ja!
Pronalazite se u ekonomskim disciplinama? Pridružite se na radionici i saznajte kako postati poduzetnik u 30 minuta

Od 14.45 – FOI eGames turnir!
Mislite da ste bolji ‘gamer’ od ekipe s FOI-ja? Prijavite se na Discord i izazovite FOI-jevce! Čekaju vas vrijedne nagrade

“FOI ONLINE” događaj održat će se na poveznici https://bbb.foi.hr/b/zor-npv-lxv, a sve one koji žele izazvati studente, prvake Sveučilišta u Zagrebu u E-sportu, mole da im se pridruže na Discord kanalu.

– Na FOI Discord kanalu omogućili smo praćenje cijelog virtualnog predstavljanja, pa vas pozivamo da se pridružite već danas kako biste saznali novosti prije svih, pitali naše studente ili zaposlenike što vas interesira i zaigrali LOL ili Rocket League protiv naših prvaka. Za učenike koji će sudjelovati u “FOI ONLINE” virtualnom predstavljanju, pripremili smo i zanimljive nagradne igre u kojima će imati priliku osvojiti FOI promotivne pakete. Molimo učenike koji su zainteresirani za sudjelovanje u virtualnom FOI predstavljanju, da nam se povratno jave mailom na [email protected], telefonom na 042/390-814, a svoj dolazak možete potvrditi i na FOI Discord kanalu. Radujemo se virtualnom druženju u sklopu ovogodišnje Smotre! – poručuju s fakulteta.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba