Grad Pregrada poziva zainteresirane:

“Dođite ovog utorka na tribinu o gradskom proračunu za 2022. godinu”

Objavljeno: 22.11.2021. zagorjeinternational

Grad Pregrada i ove godine organizira javnu tribinu o najvažnijem financijskom dokumentu jedinice lokalne samouprave – proračunu za 2022. godinu, koja će se održati u utorak u gradskoj vijećnici s početkom u 18 sati.

Riječ je o uobičajenoj praksi kojom Grad Pregrada nastavlja uključivati građane u proces donošenja odluka i planiranje gradskog proračuna, kao temeljnog financijskog dokumenta. Putem tribine, građani i građanke imat će priliku informirati se o predviđenom iznosu proračuna, izvorima sredstava i njihovoj namjeni. Na tribini će sudjelovati gradonačelnik Marko Vešligaj i članovi gradske uprave, koji će pružiti građanima sve potrebne informacije, kao i eventualna obrazloženja pojedinih stavki proračuna te na ovakav način održati postojeću razinu transparentnosti u pripremi i izradi jednog od najvažnijih akata Grada.

Za sudjelovanje na tribini potrebno je priložiti EU digitalnu COVID potvrdu ili dokaz o preboljenju, cijepljenju ili negativan test na COVID-19.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba