Za kraj polusezone sljedeće nedjelje u Podgori prava poslastica, zagorski derbi "El Zagoricò" – u goste dolazi Gaj iz Mača

Sjajni krapinski Zagorec, pobjedom u gostima protiv HAŠK-a, osigurao naslov jesenskog prvaka 3. HNL Središte

Objavljeno: 21.11.2021. AB

Pobjedom protiv HAŠK-a u gostima 0:2, pogocima Smrekara i Pelka, krapinski Zagorec potvrdio je odličnu formu i naslov jesenskog prvaka u 3. HNL Središte.  

– Sjajna i uvjerljiva pobjeda Milinovićevih trupa na vrućem gostovanju na Peščenici za matematičku potvrdu naslova jesenskog prvaka! Od samog početka utakmice namećemo se visokim pritiskom, što je urodilo plodom u 6. minuti, kada Pelko sjajno krade loptu domaćem vrataru i poslužuje Smrekara, koji postiže svoj 18. ovosezonski pogodak! Mreže miruju sve do 37. minute, kada Pelko pretrčava cijelu zadnju liniju domaćina, uključujući i vratara te plasira loptu u praznu mrežu za povećanje našeg vodstva. U drugom poluvremenu Zagorec opasno prijeti preko Smrekara, Hoića, Agbe, Grgića, Mlinarića i Brčića, no lopta više nije htjela u mrežu. Za brojne promašaje Krapinčani su skoro kažnjeni u zadnjoj minuti, kada Braun ruši domaćeg napadača, no kazneni udarac fenomenalno brani Bruči – napisao je na svom Facebooku krapinski trećeligaš.

Trener Milinović odlučio se za sljedeću postavu:

Bruči – Mlinarić (od 89. Topolovec), Vučemilović-Franjić, Grgić, Braun, Ikenna – Majcenić M. (od 89. Brčić), Strabić (od 53. Agba), Hoić – Smrekar (od 89. Bračević), Pelko (od 80. Aščić)

NK Zagorec Krapina

Kapetan, najbolji strijelac Zagorca i 3. HNL, Matija Smrekar također se osvrnuo na pobjedu i osiguranje naslova jesenskog prvaka:

FOTO: Facebook Matija Smrekar

– Želio bih samo kratko zahvaliti svim prijateljima kluba, ljudima koji su uvijek na raspolaganju za pomoć, upravi kluba, stručnom stožeru na čelu s gospodinom Milinovićem, svim igračima koji su participirali u ovoj polusezoni i naravno našem predsjedniku Miljenku Merkašu, bez kojeg sve ovo ne bi bilo moguće na ovoj čudesnoj polusezoni, na zasluženom prvom mjestu na kraju iste. Hvala svima, nastavljamo još jače. Bravo za sve, iznad svih Zagorec!!! – napisao je Smrekar na Facebooku.

A sljedeće nedjelje, za kraj polusezone prava nagometna poslastica – rasporedu je “El Zagoricò” – Zagorec u Podgori dočekuj Gaj Mače! Prava pozivnica za publiku da dođe pozdraviti jesenske prvake.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba