Zbog naivnosti je morao proglasiti bankrot

Nogometaš cijelo svoje bogatstvo prepisao na suprugu, a ona je istog trena podnijela zahtjev za razvod braka i sve mu uzela

Objavljeno: 20.11.2021. zagorjeinternational

Gotovo pa nevjerojatna je ljubavna priča nogometnog reprezentativca Zimbabvea Tendaija Ndoroa, 36-godišnjaka koji je zaradio milijune i živio lijepim životom sa suprugom u Južnoafričkoj Republici, a onda odjednom izgubio baš sve, piše Index.hr.

Većinu je bogatstva zaradio transferom u omanski klub Al-Oruuba, živio je svoj san, bavio se sportom kojeg voli, a supruga Thando Maseko radila je kao model.

Međutim, kako bajke ne postoje, i njegova se životna priča ubrzo izokrenula. Nesretni je nogometaš bio uvjeren kako će životna idila potrajati vječno pa je sav zarađeni novac, ali i sve nekretnine i automobile, prepisao na suprugu, koja je istog trenutka podnijela zahtjev za razvod i sve mu uzela.

Zbog svoje naivnosti, Ndoro je morao proglasiti bankrot i trenutno jedva spaja kraj s krajem, a uz to je i u poznim igračkim godinama.

– Brak im je bio užas. Stalno su se svađali, a on je usprkos tome prepisao sve na njeno ime. Kada se brak raspao, ona je uzela sve i zbog toga je on trenutno u jako teškoj financijskoj situaciji – rekli su izvori bliski igraču za “Soccer 24“. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba