Udruga "Sveta Ana" ponovno pokreće akciju "Božićna vila"

Darujte i vi zagorske učenike iz socijalno ugroženih obitelji – evo kako!

Objavljeno: 19.11.2021. zagorjeinternational

Udruga “Sveta Ana” Lobor četvrtu godinu zaredom pokreće akciju “Božićna vila”, u sklopu koje će darivati djecu iz socijalno ugroženih obitelji, njih čak 150.

Cilj akcije je u ovo božićno vrijeme razveseliti darovima i slatkišima one najmlađe, koji nemaju mogućnost dobivanja takvih poklona, a povod za organizaciju ovogodišnje akcije je izuzetan broj onih koji su se akciji odazvali prethodnih godina, velik broj zainteresiranih, ali i široki osmjesi na licima djece, pojašnjavaju iz udruge.

Uz djecu iz Udruge “Sveta Ana”, ove će se godine akciji priključiti čak osam osnovnih škola, a to su OŠ Franje Horvata Kiša Lobor, OŠ Ante Kovačića Zlatar, OŠ Mače, OŠ Zlatar Bistrica, OŠ “Ljudevit Gaj” Mihovljan, OŠ Konjščina, OŠ Budinščina i OŠ Bedekovčina.

Sve što trebate učiniti da postanete “Božićna vila”, jest odabrati kojoj djeci želite darivati poklone, a na vama je i da odlučite što ćete im pokloniti.  

Krajnji rok za predaju poklona je 21. prosinca, a pokloni će se djeci uručiti zadnjeg dana škole prije početka zimskih praznika.

Dodatne informacije oko ove akcije, kao i popis djece koju možete darivati, pronaći ćete na Facebook stranici Udruge “Sveta Ana” ili na Facebook profilu Mateja Posarić

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba