Bivša djelatnica supermarketa otkrila 'male tajne' rada u trgovini

“Pekarski proizvodi nisu baš uvijek svježi, a doživjela sam i da pijana mušterija povrati po meni”

Objavljeno: 16.11.2021. zagorjeinternational

Jedna je bivša djelatnica britanskog supermarketa otkrila tajne rada trgovina za koje kupci ne znaju, piše Večernji list.

Ono što kupci ne primjećuju, a kada saznaju ostaju šokirani, jest činjenica da je većina pekarskih proizvoda koje kupuju, zapravo zamrznuta.

– Posao djelatnika je da ih odmrzne i stavi u pećnicu, pa nisu baš uvijek svježi – otkrila je, a dodala je i da se velika količina pekarskih proizvoda nakon završetka smjene, baca u smeće.

Kutak dućana koji savjetuje kupcima da izbjegavaju je zahod jer kao kaže, prostorija je to koja se ne čisti redovito, pa je puna prljavštine i bakterija.  Otkrila je i da postoje mušterije, ali i djelatnici koji nakon obavljanja nužde ne puštaju vodu, u što se uvjerila jer je njen bivši kolega bio upravo jedan od njih.

Savjetuje kupcima da svoju kupovinu obavljaju između 7 i 8 sati, oko 11 sati ili oko 20 sati jer tada su najmanje gužve te je na policama najviše dostupnih namirnica.

Ispričala je i jednu neugodnu situaciju koju je doživjela u svojih sedam godina rada u supermarketu. Naime, jedan pijani student povratio je po njoj dok mu je donosila kantu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba